Happy new year



gammal bild från nyår 08

Jaha nu har ett helt år gått igen, helt galet. Detta år har jag hunnit med massor, blitivt moster till lilla Ellen,  flyttat hemmifrån, där med flyttat ihop med världens bästa grabb, fick extra jobb på plantagen, testade även på ett annat jobb. Åkte på min första skidsemester, I augusti var jag o Rikard på rhodos,  Och kvällen spenderar jag med fina vänner , blir hemma hos min vän Anna Werle ! 


Leighton



Bild via ilovewildfox.com

Hur snyggt är det inte med hel svart, Leighton meester lyckas alltid .


400 slag





Två av Elin klings senaste outfit, kan inte annat än att älska dem , skulle kunna kopiera dem rakt av .

Nu har jag jobbat , och Rikard har hämtat mig , sitter i bilen med minidatorn, vi ska hem till hans syster o äta tacos och planera inför skidresan lite.

Mönstrat

'

'Jag har velat ha dessa mönstrade byxer länge nu inne på HM , men tvekat, men Emma tyckte absolut att ja skulle slå till, fick visst 30 % rabatt på dem, fast jag inte kunde se att de skulle va rabatt , men de är ju bara att tacka o ta emot =)

Nu käk sen jobb

 


something nice




Min vanliga morgonrutin när jag slår på datorn, går in och kikar på mina favorit sidor,
topshop är en stor favorit , där finns alltid så himlans mycket fint !  Kavajen är en stor favvo !

Glädje, trivsamhet,kärlek



Fy sjutton gubbar, vad jag tycker om dig . Just nu sitter han och försöker lära mig sims 3 på xbox som han fixat åt mig , inte helt lätt, inte alls som att spela de på dator, haha, lite nördigt me sims , men jag älskar det,snart blir det sängen, ett par timmars jobb imon, men inte förens på eftermiddagen !


Only girl





Idag har jag haft mina absolut favorit byxer just nu , dem köpte jag för ett tagsen på bikbok .
Idag har jag varit i stan o träffas emma, även kusin jenny o lina med en snabbis, dem ska åka till thailand i natt, :/ en annan åker till kylan på lördag, jag åker ju upp till vemdalen för att åka skidor , de ska bli jäkligt härligt !


i E.L.F. väntan

Endel av er känner väl till E.l.f. som säljer bra budget smink , jag gjorde min första beställning för 5 veckor sedan , så är lite ivrig nu på vad mina grejer är, men de skickas från england, så de är normalt att de kan ta tid men nu tycker jag att jag väntat väldans länge, är väl bara att hålla ut helt enkelt !


Nyinkommet på hm.se


Var ju inne ett ex antal gånger igår på Hms hemsida o spanade in nyheterna , denna tröja tycker jag är underbar, funderar på att beställa den, fast min ekonomi inte riktigt tillåter att jag shoppar just nu, haha


Morgonrocken



Inviger min nya morgonrock jag fick av mamma o pappa i julklapp , den är från H&M urmysig , vill nästan bo i den, nu tackar jag för mig idag och slänger mig i sängen ! trötter...

 


Rea fynd





legginsen är ju lite snygg/fula men jag gillar dem, 99 kr jc och linnet 90 kr på monki

Mamma och pappa har varit här , jag o mamma gjorde egna hamburgare och så spelade vi råttfällan, haha.Nu ska jag umgås med min kära sambo lite tänkte jag



kate bosworth



bild via knighttcat

älskar öronhängerna och väskan! Så himla fint ihop allting.
idag har jag varit inne i stan på rean och kikat lite , med martina o anna sen kom även lina en stund. Rean är så himla dålig kom jag på , finns inte mycket att hänga i granen, fyndade ett par crazy men fina leggins på jc och en topp från monkii


H&M Nytt

 


oj vad det har kommit in en hel del fint på HM, om ni inte kikat in så gör det vettjag !


My sweet song



Just nu ligger jag i sängen med minilaptopen i knät , har det väldigt skönt med andra ord. efter jobbet blev de veckohandling sen kvällskäk och besök av Erik,  Rikards bror alltså.  Snart släcker jag ner alla lampor och datorn ,dags och sova!


Christmas Gifts




inspirations pic

Bild via stockholm streetstyle

Jaha hade tänkt åka in på mellandagsrean och kika lite , men blev inkallad på jobb 10.17 , så de sket sig ,men lika bra det, ska inte köpa massa grejer nu , har inte råd. och jag behöver verkligen jobba ! så nu frukost sen cykeln till jobbet


Pälsmössan

bild via fashiontoast.com

fint med pälsmössor faktiskt, de rätta. denna som tjejen har ser väldans fin ut !  Förövrigt sitter jag o titta på tv på våran nya fina led tv som Rikard köpt ! =)

Hey

Denna mysiga kofta fick jag av Rikard i julklapp och det fina armbandet fick jag av syster !
Haft norge besök av fina Tessa, nu är vi på annandagsmiddag hos mamma och pappa
med syster Peggy med familj!


Inspiration

bild via jak and jil

Mönstrat i olika former, leopard, prickigt matchat med kedjerna på väskan o skärpet, oj vad snyggt!

Gårdagen: Det blev en trevlig kväll igår med niklas o moa , i stan möte vi resten. några försvann och några av oss va på bulls , sen drog john o agge och dansade men vi andra var trötta och åkte hem, pigg är jag idag faktiskt =)!

Dagen efter dopparedagen




Vilken bra julafton de var igår, vi hade det så mysigt , och jag fick en massa fina klappar ! Är fortfarande hos mamma och pappa o myser , varit hos frida med o kollat solsidan o umgåts, Ikväll blir det sällskap av niklas o moa, sen får vi se vart kvällen tar oss, blir stan hoppas jag =)

 


God jul !

Hej allihop denna julafton, jag o Rikard kom hem i förmiddags, vi firade ju för tidigt jul hos hans föräldrar igår, så sov vi där över natten, en mysig kväll igår , det är jag o lilla Stella på bilden, Rikards brors dotter.Kl 3 är de självklart kalle, sen hem till mamma o pappa ikväll o äta julmat o mysa !

Ha en underbar jul allesammans!


Dagen före doppare dagen

Snälla tomten, du glömmer väl inte mig imorgon ?! haha . Idag fyller min fina far år , grattis på din dag pappa! Har alltid tyckt de måste va tråkigt att fylla år precis innan jul, presenterna blir inslagna i julpapper och folk hinner inte fira , så de tar de i sammanband med jul, trist , en födelsedag är ju lite helig !

Ikväll ska de firas jul hemma hos Rikards familj på landet, så mysigt !

Inspiration och blogg tips

Bilder via http://nyheter24.se/modette/myblomquist

En grym tjej med fina outfits och massa fin inspiration .

4 topshop




topshop lyckas så klart som alltid !

&

Gillar mina nya örongängen , dem är från lindex , dem blev mina för 30 kronor  ,
just nu sitter jag o dricker en iskall coca cola, kan vara något av de bästa som finns !

Två dagar

sammets Kavajen har jag fyndat i mammas garderob!

 

Nu ska jag ge mig ut till ica och hämta ett paket, en julklapp till Rikard


Like a birthmark and scar

Något som alltid kommer sitta där på min handled, snart ett år har den suttit där !


Nice jacket

 

pic via knighttcat

Fin jacka ?! åja, Varit i stan o fixat de sista julklapparna med Rikard i stan innan sen veckohandlade vi ,kvällen har spenderats vid telefonen, först med tessa sen med frida. ska träffa dem båda nu i juldagarna, så mysigt!


Julkänslor


Slått in julklappar idag o lagt under granen , och sen så har jag hämtat posten där låg ett lönebesked,och en del gulliga julkort , tack så mycket allihopa !  Första gången man får julkort ihop till vårt egna gemensama jag o Rikard , på ett stod det Ida och Rikard johansson, tyvärr kommer vi aldrig heta. . jag byter inte bort mitt efternamn til att heta sveriges vanligaste efternamn ?! o nej tack ! ;)


In your eyes

Den grå koftan är den nya , jag köpte till mig själv som julklapp från gina tricot ,, så mysig!


Svar på fråga

Har fått lite frågor angående denna lykta :jag köpte den på gekås för femtio-lappen !


Trött i huvudet


Trots att ja bara jobbat 6.5 timme idag, är jag helt slut , konstigt de där, sov iförsig knappt nåt i natt , hade fruktansvärd huvudvärk, sen har ja bara ätit en liten bagett , så man bli väl svag i kroppen lätt då, fattar inte för övrigt hur folk orkar handla så himlans mycket nu innan jul , ?!pju har för övrigt köpt en julklapp till mig själv idag, en mysig kofta.

På jobbet

Förinställd detta inlägg, nu är jag på jobbet, förmodligen står jag just nu i kassan !

 


måndag morgon

bild , fashiontoast.com

Godmorgon allesammans i vinterlandskapet , är så glad att jag såg till att va ledig i fredags, annars hade de blivit 7 dagar i rad,(vilket kan bli lite för mycket nu innan jul,när man har mycket o fixa ) för ska jobba idag med , men det gör jag så gärna, man behöver pengarna, sen så trivs jag oerhört bra , och är så glad att ja får tider ! frukost, in till stan o fixa en julklapp, jobb 13-19.30 ...

Hjärtan

Mina fina hjärtan, dem två röda och det silvriga köpte jag med mig från jobbet, 33 kronor tillsammans ! inte illa, vi har ju haft 50 % på alla julgrejer nu hela helgen !


Dear santa





Koftan. shortsen, vantarna, väskan är från topshop , parfym från kicks , doftljus från yankeecandle.se, elsas värld från bokus.se, inneskor från hemtex , armband från nelly.com,  leggins från lindex.se , klocka från asos.com , underkläder från lindex och ghd plattång finns på eleven.se

Dessa grejer skulle jag inte säga nej till att få under granen, man måste ju får drömma ;)




Ellen smällkaramell

Godmorgon, titta vilken sötnos ? om 5 dagar får jag fira jul med denna fina tjej !
Nu ska jag promenera till jobbet , snön faller ner , mysigt faktiskt!

Give me some inspiration !!!


Inspiration via jak and jill , har lite torka just nu, vet inte riktigt vad ja ska skriva om i bloggen , något tips ? vad som är skoj att läsa om osv.


Efter kvällsmaten , som blev kött o potatisgrattäng, har jag nu gjort äppelpaj med vaniljsås. OBS ,vanlijssås må va de bästa som finns !

Jag drömmer

 

 

Jag drömmer om granar , ser granar överallt., haha skämtosido men har sålt så mycket granar idag på jobbet , jisses. Och de har varit massor med folk, full rulle , ska även jobba ett par timmar imon , tjohoNu tänkte jag fixa kvällsmat, noll inspiration på vad ja ska göra för något dock.

 

 


Guld, Silver



Guld och silver drömmar från nelly.com 399 riksdaler

Nu kallar det ett par timmars jobb på plantagen, blir nog enhel del o göra idag, o många som ska köpa gran , kan jag tänka !Hemma vid 5-tiden


a christmas carol

Igår fixade jag lite julklappar på stan med emma, sen vid 6 kom Rikard in till stan då åt vi på capri, mums sen väntade vi in jenny o körde hem till anna o emil där vi hade julmys, pepparkaksbak,julklappslek och så kollade vi på a christmas carol , den från förra året med jim carry, jätte bra var den ! man har ju sätt olika varianter av denna berättlese med mr scrooge , det va väldigt häftiga effekter i denna film !
Det var en mys fredag igår helt enkelt, kom inte hem fören efter kl 01, haha!

Olivia palermo

 

 

 

4 fina outfits från olivia palermo , inte nog att hon är så himlans fin, så är hennes klädstil totalt underbar !min favorit är nog den sista för den är så enkel men me pälskragen o skorna o nagellacket så piffar de upp det,fast gillar den tredje väldans mycket med, har ni någon favorit?


NU ska jag strax in till stan o möta Emma o fixa endel grejer, Sen är de julmys hos anna och emil ikväll!

Fredag fredag

 

 

 

Leggins: Lindex. Skjorta:HM , band: något jag hade hemma i lådan

 

Godmorgon, jag sov som en stock i natt, vaknade yrvaken med huvudvärk av sms från jobbet, de behövde mig, kände mig så dum som inte kände att jag hann ställa upp idag, jobbar imon , och har julklappar kvar o fixa och hade bestämt att jag skulle göra lite julgodis och städa här hemma på förmiddagen och åka in till stan med emma o köpa klappar i eftermiddag,  Nu ska jag göra chockladkola , mums !


Yankee candle



Å ge mig ! för er som missat gör yankee candle alldeles underbara ljus med gudomliga dofter, dem kostar iförsig en hel del, jag går varje dag på jobbet och doftar på dem , nu inför jul finns det en massa specilla juldofter,jag ska bannemig ta o köpa en till mig själv i julklapp , jag får ju ändå lite rabatt ! somsagt yankee candles finns blandannat hos plantagen !


Gul dröm

Är den inte ljuvlig denna gula dröm ? jag tycker om den jätte mycket, den finns hos asos.com


Mjau

Bild via jak and jil

Nemen kolla hon har små kissekatter på byxerna , va gulligt ! För övrigt är jag hemkommen från en ganska så lång dag på jobb , nu ska de göras kvällsmat , får rota runt i frys o kyl och se vad jag kan hitta !


Vilken morgon

 

 

Ush va de blåser och håller på , blir att promenera till jobbet, går inte att cykla i detta skit väder, har snöat mer också tror jag , Bilden är inte tagen idag nej ! så fixad är jag inte på jobbet, haha . Nu ska ja packa ner min lunch och dra på värma kläder och ge mig ut i rusket !


Olika nyanser av rött








Eftersom jag fick dille på rött i inlägget under, knåpade jag ihop lite fina röda plagg, plaggen är från HM o topshop . kvällen har spenderats framför tv,n, var ju final av bonde söker fru, haha !Nu kallar sängen, jobb imon 10-17.


Rött rött rött, jag älskar rött

Gammal bild, älskar rött nu förtiden, detta röda linne typ de enda rött jag har ;S , måste införskaffa fler röda toppar så fint ! Kom precis hem från jobb , jag o Rikard veckohandlade direkt efter !nu har vi ätit hamburgare , mums!

Känslor

 

 

 

Bild sen midsommar iår , då vi "campade" i johns husvagn med grabbarna grus, galen midsommar , haha ! var inte det jag skulle komma till . ville bara säga hur roligt jag har ihop med min toker , och att jag älskar honom väldigt mycket, och idag har de varit vi i 25 månader! De blir vår 3,e jul ihop i år men första tillsammans i vårt gemensamma boende!

Onsdag

 

 

 

Pigg o glad o vaken ! nu blir de frukost , och dåliga serier på tv,n, just nu smalvile .. sen jobb 12-18 !

Brillor

Titta vilka häftiga ? det är rikards mormors gamla , hittade dem och ville bara fota dem för jag tyckte dem var så fräcka . Snart kallar sängen , jobb imon , men börjar inte fören 12.

Fashiontoast



Fashiontoast.com

Oj jisses vad mycket fint tjejen har, vill ha allt !.... Nu är jag hemkommen från jobb, Riki har tagit fram fisk så nu ska vi laga kvällsmat , blir torsk i ung med tomat, purjolök och persilja och kokt potatis till !

Morning has broken


Godmorgon , nyss myste jag med varmchocklad och tändt ljus i min nya ljuslykta ! Med tanke på den första bilden med mig o hyacinten blev jag påmind att jag måste haffa en ny på jobbet idag, den tuppar snart av ! Blir jobb 11-17 , så ska plocka lite tvätt nu innan tänkte jag!

olika nyanser av brunt






Oj vad topshop alltid lyckas, har så himla mycket fint, det är den första affären jag besöker när jag kommer till göteborg , var ett tagsen man åkte till gbg för att shoppa, de får bli av snart !

Aloha

Var hemma hos mamma och hämtade lite grejer, hittade blandannat denna väskan som jag glömt helt, så la i mina grejer i den och åkte hem !

När våra blickar möts

Det stannar till, jag blir varm , världen känns större, allt känns så fritt, jag svävar, du ger hjärtat vad de behöver , varje gång du möter min blick så vet jag vem jag är ,Du är min framtid , det står skrivet klart som glas

Detaljer

 

 

 

Dagens i detaljer, Kom på när jag slog upp ögonen att det är lucia idag ! Nu städar jag för fullt här hemma, behöver storstädas känner jag ...

vinternoll2

En bild från sensommaren, Nu ikväll har Rikard varit o spelat innebandy som vanligt på söndagar,själv har jag lyssnat på kent o tittat på parlamentet och nu beck en skön söndagskväll helt enkelt !

När våra blickar möts

Det stannar till, jag blir varm , världen känns större, allt känns så fritt, jag svävar, du ger hjärtat vad de behöver , varje gång du möter min blick så vet jag vem jag är ,Du är min framtid , det står skrivet klart som glas

"Skinn" leggins

 

Just det dessa leggins med "skinn" nertill köpte jag på Monki nyligen, gillar dem starkt . 2 hundra lappar kostade dem! Dagen har spenderats i skogen , mina fötter frös ihjäl men vi högg en gran och vi fick mat hos Erik , Nu har vi klätt granen , lite tidigt ja vet ! haha , men bara blev så

Crystal rings

ringar från , .spanishmossshop.com

Fina ringar som jag inte hade tackat nej till ! Godmorgon förresten, är lite seg i kroppen idag
var ju tjejkväll igår, himlans trevligt som vanligt ! Jag är väldigt godis och coca cola sugen så får nog se till att skaffa det snarast !

Tjejkväll

Rosévinet är på kylning , ikväll ska tjejligan hem till malin o fira henne för hon har fyllt år, wo!

Lip finity

 

Var i stan en sväng med Riky precis för att jag skulle köpa en flaska vin till tjej/födelsedags festen ikväll och slank inom H&M och såg att de hade special pris på max factor lipfinity , Det värkar sitta väldigt bra faktiskt ,(plus att man får ett transparent cerat till som man ska ta på efter, glanset/stiftet de ska tåla party kvällar och pussar o hålla upp till 12 timmar, de tror ja dock inte riktigt på, men vi får väl se - haha!

Hur mysiga?!

http://emsedge.freshnet.se/

Hur mysig ser inte denna tröjan ut ? o uggsen vill ja hoppa i direkt !

Blev 5 timmars jobb på plantagen sen så åkte jag o Rikard till hylte och fick super god spagetti o köttfärssås hos hugo o kerstin, sen kom grabbarna grus med, vi glodde idol, . Ja jay vann han har grym röst, men hade sett olle som vinnare , men men man kan inte få allt här i världen, nu ropar sängen på mig !

svart vitt

 

Slängde på mig min 50 kronors klänning från HM och stoppade in den som linne med tanke på att klänningen e väldigt kort, Byxerna är från bik bok


""Toffsar"

pic, jak and jil

Har märkt att de är väldigt mycket med toffsar på allt, som på väskan här, till vis del kan de ju va lite fräckt !Nu ska ja i racer fart göra mig iordning, fick reda på att ja fick jobba idag kl 12.


Lussebullar och mys

 

Har haft världens finaste mamma på besök idag , vi bakade lussebullar , det blev så gott!

skönt att ha mamma här o bara mysa och får prata av sig!Nu ska jag göra en smaskig soppa !

 


Har snusmumriken varit här?

Man kan nästan tro att snusmumriken från mumindalen varit här o lämnat sin hatt i trappen ? haha . Fyndade slokhatten för 30 kr på HM igår, kunde inte låta bli !

Lovely


pic, knighttcat.com

Hur perfekt och snyggt ät inte detta ? Knästrumperna, tröjan, väskan, håret. gillar allt !
Dock inte årstid o värme för att klä sig så här nu , men snyggt var det !

Svart, paljett




Hittade 2008 års nyårs paljett klänning hemma hos mamma ,  gjorde om den lite ,
för den är lite konstig i halsen , kanske ska ha den iår ?

Fembots have feelings too

 

Var i stan innan o handlade födelsedagspresent och fikade med anna och jenny, mysigt nu ska ja hänga upp tvätt och sen veckohandla !

90210



I förmidaggs innan jag for in till stan o fikade med jenny och anna , så tittade jag på säsongsavslutningen av 90210, och jag dör lite grann, skriver inte vad som händer med tanke på att jag har vänner som följer serien som kanske inte hunnit se avsnittet än.. men måste avslöja en sak , det liam sa i avsnittet till annie, oh my gosh vad fint, sen är han inte dåligt fin heller den där Liam(matt lanter) ! haha


4 Fina



Detta hade jag lätt velat slänga på mig , allt är från topshop!

Mammas mysiga tröjor

Har fått två jätte fina sådana här mysiga tröjor av mamma och denna röda har jag fått låna, den är så himla varm och mysig! I förmiddags kom anna o diana på brunch sen tog jag mig till stan en sväng och köpte julklappar !

 


Sjunde december



Börjar morgonen med denna låt, plura gör petters logiskt så himla bra !

Ingenting har någonsin slagit så hårda slag

Dem säger det är någonting med hjärtat, men ingenting har någonsin slagit så hårda slag
Ingenting någonsin-kent

Sitter just nu o lyssnar sönder kent första album, som jag halvt glömt bort, Annars har jag inte gjort mycket nytta idag, varit o handlat lite och sådär.


Ringyra





Ringar från stylebytyra.se och hoofstore.se

Väldans många fina och häftiga som gärna skulle få pryda mina fingrar !

Grattis mamma

 

 

Somsagt igår firade vi mamma som idag fyller 60 ! Dem tre små söta tjejerna på bilderna är mina fina systerdöttrar!

Jag hade inte tackat nej






Allt är från topshop

Känns som min garderob är jätte tråkig just nu , vill ha lite roligare , speciellare plagg.


Andra advent

Gammal bild

Gårdagen var super, vi var på yoss och åt hela familjen o firade mamma ! sen var vi hemma hos mamma och pappa och hade det super mysigt ! nu ska jag o Riky till gekås, vi har myst med god frukost och tändt andra ljuset !Trevlig andra advent!


Lördag morgon

Bild via knighttcat

Hejsan, igår efter jobbet blev de somsagt frissan med mina faovrit tvillingar, vi fick alla tre håret klippt och färgat, mitt blev lite ljusare än va ja tänkt, men de va gröna skiftningar i som hon ville ha bort, så hon fick lägga i ljusa slingor , så får bli lite mörkare nästa gång ! Nu imorse har ja o rikard myst me god frukost, snart ska vi vara flytthjälp åt hans syster , ikväll firar vi mamma , på restaurang och lite mys !


Tredje december

Jag har förinställdt detta inlägg, så när detta kommer upp , befinner jag mig på plantagen och jobbar ett par timmar , sen ska ja stressa in till stan eller nåt där emma o lina hämtar upp mig så blir de mot frissan !efter det åker jag hem till mamma och pappa där syster, lilla ellen och tommie är, blir kvällskäk o fredagsmys där!

Inspiration

Bilder via, knighttcat.com

 

spets,leopard, transperant, hatt, hårband. Oh va mycket snyggt !


Hårfärger





Oj detta är bilder på vissa hårfärger jag haft, Ska nämligen på ett frisör besök imon,
och vet inte va ja ska göra med håret, är rätt nöjd me hur de är nu , men vill lägga i lite slingor!

Förresten efter en ganska så lång dag på plantagen, så blev de en pizza till kvällsmat, mums !




Ett litet bloggtips, chicmuse




http://thechicmuse.blogspot.com/ , Väldans fin tjej, med massa fina bilder

Nu brakfrukost sen jobb 10-18

Nyår / jul klänningar




Från asos och nelly.

Här är massa fina , jag kom på för ett tagsen att man nästan alltid har en svart klänning på nyår o de behövs ju inte, faktiskt! ..... Kom hem strax före 19 efter jobbet, har hunnit göra tacos och pratat med emma i telefon, nu glor ja bonde söker fru !


Första december

Bilder via knighttcat

Älskar allt , smyckerna, hatten . ! Bjussar på dessa inspirations bilder, nu kallar jobb.


Julkalendern var bäst förr

Vaknade tidigt i morse, så slog på tv, n faktiskt o kollade första avsnittet på årets julkalender, det var väl inte den värsta på de senaste åren, men hallå? jag fick ingen julkalenders känsla alls iaf.Mina favoriter är såklart de riktigt gamla, som kom långt innan jag föddes, som man sett i repris, teskedsgumman och trolltider, men dem som jag minns som gått som julkalender som jag tyckte om var , sunes jul såklart, som gick 91 , mysteriet på greveholm 96, pelle svansslös 97, och när karuselerna sover 98.





Mina favorit julkalendrar

RSS 2.0