Yesterday





Somsagt tjejerna kom ner från trollhättan vi började med lite cider i trädgården , sen kom Lina o vi begav oss mot wild west , där vi åt super god mat . sen gick vi hem till mig igen efteråt och bara spelade kort o pratade strunt ! underbar dag


Rosie Huntington




pics via knighttcat.com

Snart anländer tjejerna, då ska vi ut o äta o ha det trevligt o mysigt !


Kungligt bröllop




Mycket jag försöker hinna med på samma gång, sitta ute o fånga sol, titta på de kungliga bröllopet mellan william o kate , och så ska jag försöka stor städa  . Vet inte hur jag tror att ja ska kunnga göra allt samtidigt?!

Senare i eftermiddag får jag ju gäste, de kommer bli en awsome helg säger jag bara , mina o linas goda vänner som vi träffade i spanien för snart 3 år sedan kommer alltså från trollhättan o hälsar på  och ska bo hos mig hela helgen !

Dresses






1, Bikbok 2, Topshop 3, modekungen 4, H&m, 5, Modekungen 6, topshop

Jag är igentligen inget stor fan av klänningar , det är ju super sött men de känns liksom inte så jag , men nu i vår o sommar ska jag nog försöka ändra på det !


4 favoriter ur min garderob

Fyra våriga favorit plagg just NU .. tss förresten allt är från h&M ;)


Orange



Oppsie, Emma jag har syndat .Vi hade ju lovat att vi inte skulle köpa nåt innan göteborg , men efter körskolan gick jag inom gina och fick med denna fina topp, va nedsatt pris destutom !


Perfektion?!



http://ulrikkelund.com/

Hur snygga är inte shortsen ihop med hennes topp o hennes bränna ? Mycket fint


Onsdag- Slappt





Slappa kläder en slapp dag, jag är fortfarande lite sjuker så jag tar de lugn hemma idag med , men är mycket bättre och har ingen feber idag, så förhoppningsvis är jag på benen imon igen !

Sofie fahrman inspiration






Underbar inspo från sofies snapshots

 


Fixa själv - Jeans shorts






Har knappt inga jeanshorts som inte varit jeans innan , gillar o klippa o trixa själv. Nu när man e sjuk så blir man rastlös mellan värven när värktabletterna värkar o man inte orkar sova .Så att så här blev resultatet

Dock är de för kallt tycker jag o slippa strumpisarna under, speciellt när de är sådana här  korta shorts..

Vitt



topp; H&M väst; H&M cc Vita jeans: gamla från gina

Medans jag ligger o krasslar i soffan bjuder jag på en outfit för några dagar sen.

Visst är de väl fint med hel vitt?


I need some inspiration





bilder via ; Jak and jil
 
När man ligger hemma sjuk behöver man lite inspiration

Bík Bok summer collection










Lägesrapport



Hej. Kan börja med att säga att detär en gammal bild, ´Just nu ligger jag sjuk i 39 graders feber, Fick gå hem från jobbet, sved lite när man stämlade ut : hejdå 1500 kr . Men jag orkade verkligen inte va kvar, helt slut i kropen, halsen gör sååå ont . Nu ska jag vila , resten av dagen med !


Dagens vill ha !


Väska , Modekungen

Orange


Källa: fashiontoast

Sunny day



Ville bara slänga in några rader, jobbar ju o står i nu i påsk , så har inte mycket tid över.Men vädret är underbart, igår hade vi i Halmstad varmast i Sverige :)

Jag vore ingenting om du inte fanns


Gårdagens:
Linne-Monki Jeans-gina väst-H&M conscious

Godmorgon, igår var jag ledig hälsade på min fina mormor på sjukhuset , sen åkte jag med mamma hem då kom fina syster o Tommie o Lilla Ellen dit , vi hade altanmys ! Nu jobb !


Dagens inspo



http://nyheter24.se/modette/angelicablick


Spets


weheartit.com

Är ledig idag, min enda dag nu innan påsken är över, har lite o fixa nu . Hej så länge!

Skärtorsdag




Härom dagen njöt jag så här mycket av solen !


Mitt H&M paket ! Jippie!


Tisdag



Pic via http://imfancy.blogg.se

Började dagen med dubbel lektion på körskolan , sen köpte jag en födelsedagspresent till syster nu har jag kollat ett nytt sprillans avsnitt av 90210, äntligen är uppehållet slut ! Nu ska jag fixa käk sen ut i solen lite innan jag ska jobba till 21 ikväll

Chill



-Gjort ett kap i garderoben, en gammal kofta jag fått av syster

-Varit en skön ledig dag, började med körlektion, sen åt jag lunch hos mamma sen hälsade vi på fina mormor som är på sjukhuset igen :/ Nu sitter jag o gör inte så mycket vettigt alls faktiskt, borde tvätta , borde plugga teori , borde städa. men ash vi tar de imon eller nåt!

NEW

Min nya älskling !


Kvällens vill ha


från topshop

Lovely

Ville bara säga att jag haft en fin dag, Solen kom fram . Fikat o haft parkhäng med fina vänner
sen övningskört och varit på möllegård med pappa och ätit god italiensk glass . Härlig söndag !

Godmorgon




Det blir en slö lugn skön söndag, njuter av att jag är ledig . Får väl se om Solen inte vill titta fram idag heller, vilket är lite synd men jag överlever nog ändå

16.e april

Bild weheartit.com

Har en lång dag framför mig jobb 10-19 , och jag ska vara nästintill själv på växtavdelningen, eget ansvar iallafall sen får jag ta hjälp av de andra , ska bli spännande.

Fredag

 

Pic lookbook

Förlåt att bloggen inte är så rolig nu förtiden men har inte så mycket till liv just nu , jobb o körlektioner , fredagen blir en sådan oxå , men slutar jobbet fyra, snacka om skönt. Då flyr jag ut till landet , till Rikards föräldrar!

Inspiration på hög nivå







ulrikkelund.com
Blir man sugen på att fixa till en page när man ser henne eller ?


h&m conscious collection


Var inne på hemsidan precis o klickade hem detta , underbart ! MEN varför finns inte allt med, fy vad sur jag blir !Riktigt besviken på den här kollektionen hur dem släpps, att den släpptes idag , men allt finns inte på hemsidan Och att VISSA grejer släppts i butik, men långt i från allt har funnits i H&M butiken nära mig .

Sparkling

Två nya lack i samlingen ...

Call your girlfirend



Nya linnet från H&M


Dagens sysselsättning : Lyssnar på Robyn , pluggar teori


Hair thing



Oh, ge mig hennes hår !


Inspo pic




Bjuder på en inspo bild från stockholm streetstyle, nu drar jag på jobb, hemma senare ikväll!


Vår dag


Pic: fashiontoast

Har varit en underbar vårig dag, och jag har varit ledig. Min chef är för go, hon ringde innan idag
och skrattade o sa nu har du varit ledig idag så jag tänkte du kunde jobba imon ;) . Klart jag kan , så körskola imon tidigt, sen jobb 12-19 sen möte på jobbet till runt 21 . så blir en låång dag på jobbet !


Jag är född i en spökstad



Dagens !

Måndag




Härliga måndag, nu ska jag sätta lite fart och göra lite nytta !


Söndag

Denna söndag har jag inte hunnit med så mycket mer än jobb men när jag kom hem hann jag iaf plantera lite av mina penseer ! Nu ska jag laga köttbullar , potatis o brunsås . MUMS !

Inspirationslös





Jag beundrar folk som jobbar/pluggar mycket och ändå hinner med sina fritidsintressen, som i mitt fall blandannat är bloggen.  jag halkar efter och hinner inte hitta inspirationen , denna helgen hinner jag knappt andas känns de som, Efter jobbet igår kväll hann jag med att grilla med härligt folk Iaf , sen hem o sova sen upp o jobba !

Snake







Älskar mitt nya orm-mönstrade hårspänne , de kommer från H&M för 29.90

My favourite couple



Liam and annie , 90210

Godmorgon ! Igår efter jobbet så åkte vi hem till mams och paps där de bjöds på kycklingvingar
och potatisgrattäng, så gott . Nu ska jag vräka i mig frukost , sen blir det jobb



Vera o Moda party collection




pics via : http://nofashionvictims.indiedays.com/


Sunglasses

Har ju fått detta tips i ett antal bloggar, smart sätt att förvara alla solisar på !

Önskar att jag kunde skriva oh vilken underbar fredag solen skiner , men den är ovanligt frånvarande och vinden är väldigt aktiv , ska snart bege mig till körskolan och ha riskettan i 3.5 timme sen beger jag mig till jobbet resten av dagen , ikväll blir det middag hos mamma & pappa

Red pants



Bild via lookbook

Kom nästan precis hem , har hunnit göra en god fisksoppa, hade tänkta slänga upp receptet någon dag. Har idag på lediga dagen fikat med anna o jenny, gick inom bik bok , de hade ju 50 % kom ut med en blus, sen har jag spenderat ett par timmar på sjukhuset hos fina mormor !


Transperant


Färgklick





Så skönt det är att vara ledig idag, efter två långa arbetsdagar ! ska fika med anna och jenny sen ska jag hälsa på min fina älskade mormor som ligger på sjukhuset, därav jag inte varit så glad de senaste dagarna.

Inspo pic



Fashiontoast.com

Varit en lång arbetsdag, nu ska jag äta sen ska jag bara krypa upp i soffan !


ballerina



Super Söta Skor från modekungen

(Frukost, jobb 10 till 19.30)

Bad day



Bild via weheartit.com

Kom precis hem från jobbet , varit en lång o tuff dag, lite sorlig dag, hänt lite trista grejer idag helt enkelt. så humöret är inte på topp . Har köpt chockladpudding och muffins och coca cola som jag ska trösta mig med , haha :)

Virkat, spets

Detta söta linne fick jag med mig från H&M igår , total köp förbud nu ! Somnade förövrigt sent igår och när klockan ringde kl 06 , ville jag inte acceptera att jag skulle upp men kom upp och fick skjuts till körskolan av Rikard , nu ska jag snart bege mig till jobbet, jobbar till stängning både idag och imon, så långa dagar !

zzzz



Har varit väldans lat o trött denna måndagskväll , blev pannkakor till kvällsmat, sen har jag bara glott tv, imon är de andra bullar, körlektion sen jobb !


Min rosa nya vän



Har precis hämtat ut paketet från gina tricot med den rosa väskan!

12:36



Körlektionen är avklarard, har avnjutit en god lunch hos mamma o pappa, nu ska jag o mamma ut och övningsköra!, ska öva backning och backa runt hörn, vilket jag inte gillar alls, ruskigt svårt !

fjärde april

Godmorgon, förmiddagen tillbringas med körlektion .

Söndag







Ibland är det riktigt skönt med sådana hära söndagar, när man är ledig och bara sitter i soffan och käkar pizza och dricker coca cola och glor på film , tummen upp för denna söndag!

Spets





weheartit.com

Gårdagens




Igår blev det strumpbyxor och kjol o kavaj . Kvällen hos anna var super trevlig, kul o träffa alla sen stan blev mindre lyckat, vi skulle till moon men kass musik och allmänt tråkigt folk!

Saturday



Heej på er ! älskar att jag såg lika chic ut som tvillingarna varje dag jag vaknar .. Idag har jag jobbat och nu taggar jag för födelsedags fest hos min vän anna !

Färgsprakande


Linne via topshop.com

Färg,  sätt lite färg i vardagen vettja !

Spetskant


bild : angelicablick

Det är så fint som hon gjort här att ha virkade shorts under jeansshortsen ...
Skulle bara haft dem snygga shortsen från conscious Collectionen !


Har förövrigt haft en fin dag på jobbet, nu blir det hemmagjord pizza o tv !

Friday - Första april





Bjuder på tre inspo bilder på abbey lee

Godmorgon, börjar bli rätt intensiva dagar nu med körskola och endel jobb , men det är skoj samtidigt att man äntligen får lite mer jobb, nu ska jag bege mig till jobbet ! fredagskvällen blir lugn , jobb imon med

RSS 2.0