Onsdags inspo


http://viola.freshnet.se/

Bloggtips och inspiration på samma gång bjuder jag på såhär på morgonkvisten innan jobb!

Inventering


känns skumt att börja jobba efter stängning, men ska jobba ett par timmar ikväll för vi har inventeringsperiod nu!

what are words



Mörkblå polotröja HM 199:-  . Å vad jag älskar den !

Trist





Har inte mycket skoj att komma med i bloggen, ska skärpa till mig nu när jag för tillfället inte har så mycket timmar på jobbet så har jag ju iallafall tid , men varit en jobbig dag idag så jag börjar imon istället!

Yellow


På en skala 1-1000 hur snygg är Frida Fahrman´s senapsgula stickade tröja från zara ? 100000

Min hörna




Heej, idag har jag jobbat och nu ska jag ta mig en riktigt härligt dusch sen ska jag o Rikard göra lite pannkakor! Mums på det

Lördagskvällen


bild. weheartit | så fint hår , helt lovely allt är väl iförsig perfekt på denna tjeja!

Hey ,efter jobbet har jag tillbringat kvällen med god mat på altanen hos mamma o pappa. Nu har vi lördagsmys framför tv,n


3 nödvändiga


H&M


Just nu behöver jag en snygg höst jacka , ett par gummistövlar och en ny väska .
Inte hittat någon perfekt jacka än men denna ser fin ut , sen såg jag en jag tyckte om på Bikbok igår.Nu har jag O rikard precis ätit frukost ihop och jag ska bege mig till jobbet, fin lördag på er !

Metallic, transperant, skimrande , smått glittrande

Köpte en kalas fin skjorta häromdagen på H&M när jag var med Lina i stan, men får inga rättvisa
bilder på den tyvärr, bilderna får den att se rätt grå o små trist ut, men så är de icke






Blåa pants

Den blåa färgen syns dåligt på bilden, men fick med mig ett par mörkblåa chinos från cubus
och jag älskar dem redan !

Nya skor



Nya skor : H&M 299

Träffade fina lina o tog lite mat på sandys sen en runda på stan, fick med mig lite saker faktiskt
blandannat dessa skor, gillar dem gör jag :)



Inspo




pics, jak&jil

S som i super skön dag




idag har jag umgåts med mamma och mina söta systerdöttrar Molly O Nellie, jag o mamma tog bilen till Falkenberg sen möte vi upp dem när de kom med sin skolbuss, vädret har ju varit super så jag busade massor med dem, o så avnjöt vi alla en härlig fika i solen !


Höst på H&M


Måndag 22 augusti



Iidag är de blandannat storstädning på schemat, sen ett par timmars jobb senare idag


Apornas planet

Hej svejs mina vänner , har varit dålig på att uppdatera precis som i vanlig ordning när det är helg, har jobbat hela helgen, men igår efter jobbet åt jag Och Rikard på Harrys sen gick vi på bio och såg apornas planet , Jag gillar den starkt ! sen hade vi trevliga människor bakom oss, Malin o hennes syster o kille, de blev så av en slump :) , sen idag efter jobbet har jag avnjutit en sallad på roberts med Mal !


En H&m outfit

Skulle kunna kapa denna outfit rakt av , helt i min stil !

Heej förresten , precis hemkommen från jobbet, ska ha en lugn helg, då jag jobbar två helger på rad nu !

All day all night ,

Haha jag i hatt, jag älskar hattar men trivs inte riktigt i det, känner mig lite smålöjlig i det . Men de handlar väl om vana . Idag försov jag mig för första gången någonsin typ , klockan ringde aldrig men jag kom precis i tid till jobbet, vaknade 25 min innan jag började :) ska snart sova, börjar 7 imorgon bitti

Five wanties


modekungen.se

Sovit 12 timmar i natt, och det är inte bra för mig att sova så länge , jag blir bara jätte seg o trött hela dagen Men det är bara att peppa nu ska jag proppa i mig frukost sen bege mig till jobbet , 12-20.15 idag !

Silver




Idag när jag var i stan med anna fick jag med mig hem en hatt från H&M och detta antagligen mest hypade armband just nu, från lindex. Jag tycker det är stilrent och mega fint !

Free day



Har min lediga dag idag, sen är de fullrulle med jobb resten av veckan, jag beger mig till stan
för att träffa min fina anna !

Pytonorm


Gillar de här med reptilmönstrat alltså, särskilt på en accessoar som denna väska, den är från zara priset är dock alldeles för högt för min ekonomi, runt 1200 tror jag de var, men drömma går ju . eller leta efter en budget variant helt enkelt !

Hollywood inspo





Vad passar bättre denna måndag än fashiontoast inspo !

Jobbat 07-16 idag , nu har jag o rikard precis ätit pannkakor, det är väldigt smaskigt , glömmer nästan bort mellan varven hur sjukt gott de är !

- Mocka



Har glömt visa en klänning jag köpte på H&M för ett par veckorsen, det är mockaimitation på framsidan. Skulle gärna vilja ha lite tips på hur man kan matcha den så känslan inte blir så tråkig ?! Och är inte så förtjust i skärpet , har provat att ta bort det, men då blir klänningen ännu kallare o mer trist, synd för gillar klänningen mycket!

Säger hej



Slänger in en inspo bild från stockholm streetstyle , och säger hej. varit en fullspäckad helg därav kass bloggning

Torsdags myyys



Brr jag fryser som en galning denna dag, de är augusti hålla ? Tänker ha en trevlig kväll med mamma & Pappa o fridas mamma o frida o christofer och min Ricky då på östra stranden i deras stuga!

Jeansblått




Gillar skarpt denna enkla vardagliga skjorta , halsbandet är en stor favorit, det fick jag av Emma
i födelsedagspresent :)

storm?



Men milda makter man flyger ju nästan iväg ute,och vindarna är ju kyliga som rena hösten, de blir på med varma jobb-kläder strax, får hålla i fågelboet så de inte flyger iväg . haha . Strax ska jag försöka trotsa vindarna med min cykel, de blir jobb 12-20.15

Sweet dress





En vacker dröm , tycker jag. impuls köpte den för att ha den på bröllopet i lördags, men när ja tog på mig, den såg den inte ljus puder rosa ut, utan vit och tänkte de passar inte att gå klädd i vit klänning på ett bröllop, så tog en annan gammal klänning i en glad färg. ( men sen hade ändå vissa tjejer vita kläder/klänningar)men jag hoppas jag får använding av den någon annan dag, älskar den. från H&M är den !

Wanted



Vill ha ett par dr.martens


Fint som snus



Pics : H&M


Girls night

Dö härlig fredag !

Nu är det måndag tillbaka till verkligheten efter en festlig helg. nu kallar jobbet ! tjo!

Fullproppad helg






Bilder : carolinesmode

Somsagt, bloggsuget är inte på topp just nu, sen har jag mycket annat att tänka på
Iallafall så hade jag några tjejer här i fredags hemma hos mig som ville fira min födelsedag , vi åt pizza som jag gjort och vi drack o dansade o tog taxi till stan , där vi dansade med sjömän. haha galen kväll Halmstad har varit i gungning nu i 3 dagar då vi haft tall ship races... Gårdagen var en super kväll.var nämligen på bröllop och vädergudarna var på vår sida, en underbar kväll !


Åå jag önskar jag hade mer tid

Jag önskar jag hade all tid i värden med att läsa bloggar och uppdatera min , men just nu är det tajt med tid. tiden räcker liksom inte till, jobbat 7-16 idag, kom precis hem. nu tar jag cykeln ner till stan ska först hem till diana sen blir det att dra till marinfestivalen !


random pic, weheartit.com

My Birthday



Gammal bild

Det är massor med grader varmt och jag är precis hemkommen från en lång dag på jobbet,
och är genomsvett men det är ändå min födelsedag idag :) Snart kommer mams o paps hit
och vi ska äta lite gott !

Klingen



Härliga lediga tisdag, varit på stranden med Malin en sväng, det var varmt o gott , om en stund ska jag möta upp Rikard för att veckohandla , sen blir det födelsedagskaks bakning ikväll, jag fyller år imon och tänkte bjussa jobbet på något gott :)

Med svetten i pannan

Oj vilken svettig dag de varit på jobbet, varmt som tusan, men de gjorde inte så mycket vi fick trevligt besök av våran Halmstadkille Fredrik Ljungberg och hans flickvän, båda pratade med mig och fick lite tips till sina blommor, haha Nu kallar sängen!

Metallic och bloggtips






Grym tjej, kika in : http://cathinthecity.modette.no/

Njuter av denna måndagsförmiddag , ska sätta mig ute i solen och äta frukost. sen vid 12 blir de jobb,jobbar till stängning idag, ska låsa och allt, men de har gått bra de andra dagarna , så de ska nog inte bli några problem alls.

RSS 2.0