Swallows

Nytt halsband med svalor från Åhlens, jag älskar det !

Eftermiddagen har spenderat på stan med Malin o catta, vi fikade på roberts , himla mysigt!

Något är kapat

Nemen har idas lugg trillat fram igen , haha. Jag brukar klippa luggen rätt ofta, men tröttnar alltid så fort.Men trivs i lugg igentligen , bara det att jag har ju ett ungt utseende och de blir ju inte direkt bättre med lugg , men det är fint . Ja nu är luggen nykapad iallafall!

Måndag morgon

Har börjat  morgonen med lite disco för mig själv här hemma, för att vakna till . Just nu lyssnar jag på Bullets med Rebecca och Fiona , grymma tjejer de där ! Jag återkommer senare när jag ätit frukost och städat upp lite här hemma

solsidan

Jag sitter såklart fastklistrad i soffan och glor på solsidan. Nu i pausen ska jag gå o rensa skafferiet ,frysen,kylen allt. Jag måste hitta något smaskigt o äta på , stort sötsug , den gottegris som jag är


Topshop



Topshop har mycket fint som vanligt,

Nu har jag jobbat och vi köpte med oss mat från max när Rikard hämtade mig  . Mums


sunny sunday

Bilder via fashiontoast

Godmorgon alla, halv 9 var jag uppe o tassade här hemma,  har hunnit hänga upp tvätt, tömma diskmaskinen och ätit frukost, vid 12 blir det jobb , det är sol ute, kan nog bli en fin söndag !


Myskväll

Jag lagade en god middag till mig o min kära sambo, vi har precis kollat hipp hipp och nu kollar vi prince of persia  och emellan oss har vi godispåsen !


Bambi

Dessa tre bilder på denna vackra tjej får bli lördagens inspiration


Just nu

Sitter o dricker cola o lyssnar musik, och ska snart slå på ett avsnitt av 90210 och drägla lite smått i smyg över Liam,haha .bra lördag hittils!

Inspo

Bilder via http://linnealujak.blogg.se

Linneas Alexander wang inspirerande väska skulle inte va helt fel o ha i väsksamlingen!


Fredagsmys

Ätit väldigt god fläskfilégryta och sett Svergie loosa i semifinalen, Har lite bloggtorka så förslag på vad för skoj jag kan uppdatera med, välkomnas hjärligt !

Fredags kvällen

Skulle ta en bild för att man skulle se skorna på Men man ser dem inte så bra , så de blev ju inte så bra, haha Snart drar jag O riki hem till mamma o pappa o glo handboll o äta gott!

oppsie



Brunchen var super mysig, efter så åkte vi inom skopunkten innan anna skulle till skolan, och då "råkade" jag hitta dessa skor, jag totalt älskar dem , så kunde inte låta bli , O kavajen från H&M har jag suktat efter länge ,sprang snabbt inom H&M o såg att den hängde en enda kvar, just en 34:a , så de va väl ett tecken?Men totalt shopping för bud januari o februari ut nu !

Fredag

Börjar dagen med att stirra mig blind på Elin Kling ,. Vaknade precis utvilad och glad det är ju fredag.Anna kommer hit snart innan hon ska till skolan, då blir det en rejäl brunch !

27/1

Hej hopp detta var jag i morse innan jag byte tröjan till den röda jobbtröjan, efter jobb blev det veckohandling och Rikard har precis lagat kvällsmaten, underbart att slippa de ibland !


Accessories by BikBok




(är på jobbet just nu , men har förinställd detta)

Massa fint från bikbok , väldigt indian inspirerat med fjädrar, men de gillar vi !


Ny ring

Igår när jag var på stan så fick jag med mig denna ring , den är från accent . Jag älskar den !



Sushi

jag har inte riktigt fastnat för de där med sushi helt innan, men oj va gott de faktiskt är . Jag o anna tog med oss från takenaka , riktigt gott, sägs ju att dem är bäst här i halmstad , jag har inte ätit på så många , så jag kan inte uttala mig så mycket, men riktigt gott var det!

Haft en trevlig dag

Åkte in till stan innan o möte upp emma,lina o anna, gick vi en runda, sen tog jag o anna med
och sushi hem och har käkat det här o spelat kinect sport, o haft allmänt trevligt !


Monki




Det trillar in mycket fint på monki ..


Jag skulle inte tacka nej

Bild via http://mellstroom.blogg.se/

Vem vill inte ha massa nya fina grejer på klädstången , här har Madelene verkligen hittat 3 fina,
speciellt plagget i mitten, nämligen mocajackan från BikBok

Bracelets



Älskar sådana hära stela armband , Dessa skulle jag inte tacka nej till, båda två är från Nelly

Batman




Hittade min mjuka underbara batman hoodtröja i garderoben, Nu bakar jag för fulla bullar här!

Djup rygg

Just de,detta linne gav jag 40 kr för på monkis rea, älskar enkla linnen med djupa ryggar!


Tisdag

Bild från modekungen på facebook

Upp o hoppa, tänkte jag skulle upp i tid idag, och de är jag, blir körkortsplugg och vid 1 ska jag till jobbet på lite möte med chefen, se hur det ser ut framöver .

Kvällens mat

Ikväll gjorde jag köttfärssås med mos, vilket är en av mina favoriträtter så kul att man kan variera köttfärsrätter så mycket, i köttfärsen har jag bara 1 liten gul lök,vitlök,1 tomat , salt,peppar, ketchup och persilja på toppen.


Inspiration





Om det är någon som missat bloggen http://365days.devote.se/ som systrarna Mira Och Thilda driver, så måste ni kika in , underbart fina tjejer som är otroligt duktiga på att fotografera , dem tar underbara bilder och har massvis med fina outfits


Måndag

Oj vaknade i morse helt yr och undrade vad de varför dag typ, haha . Nu håller jag på o städa upp lite här hemma. Idag har jag på mig min mysiga tröja från gina

lindex



2 favoriter från Lindex

Har haft en riktigt mys söndag med Rikard idag, plus att vi var o köpte kinect till xboxet!

Tjusigt




Kate bosworth

Söndag

 

Bild Fashiontoast.com

Trött och grötig i huvudet, Igår var jag med diana hos hennes jobbarkompis som bor ovanför hanna morris, vi beställde käk o drack vin o cider och sen gick vi till stan, blev mårtensson,kanon kul kväll med mkt dans, men blev kaotiskt i slutet då jag fick vänta till kl 4  då ALLA hade gått för att kunna få min jacka (över en timma),  denna gången hade jag inte slarvat bort lappen iaf, hängde in tillsammans med Lina, men sen när hon hämtade ut, fanns tydligen bara hennes där, så ja fick visst stå där o vänta tills alla jädra människor dragit , ush säger jag bara, haha


ELF , beställningen

 

Fick igår äntligen min beställning, tog 2 månader, men självförvållat då jag hade klantat till de , o råkat skriva fel post nr, haha så kan de gå,

Det ena burken är mineralfoundation och den andra är mineralrouge, sen är det ett läppstift i lite vinröd färg(det jag hade på mig i bilden nedanför) , sen är de creméögonskugga och en primer , har testat vissa av grejerna redan o de värkar riktigt bra , är verkligen värt , väldigt låga priser, fick allt detta för 150 !


Saturday


Slängde på mig enkelt idag, vit tröja o jeans, så skönt , jag är en jeans människa trots allt !Ska snart bege mig till Kusinerna en stund, vilket passar bra eftersom kusinerna Lina o Jenny kommer hem från thailand nu vid 2 idag, vill höra om deras resa o avundas deras solbränna, bu


Söta flaskor

Sådana här små söta flaskor skulle jag vilja ha massor av , dem är från Ikea

Godmorgon ! Igår kväll åt vi pizza hemma hos Rikards mamma och pappa, sen påvägen hem åkte vi inom Erik , där vi spelade xbox kinect-herrejisses så skoj de är !

Vårens vill ha

Här kommer lite pics på grejer jag inte tackar nej till i vår


(bikbok)
Linnen och toppar i fräscha ljusa färger

(Topshop)
Fina plånböcker i läder och i häftiga färger



(H&M)
Mönstrade Haremsbyxor

(topshop)
träclogs o underbara wedges



(http://nyheter24.se/modette/karinbylund, fashiontoast.com, bikbok)
Snygga shorts i olika material



(http://stylehurricane.blogspot.com/p/buy-ear-cuffs.html)
underbara earcuffs


Det är ju fredag


Det är ju fredag så slängde på mig silver leo legginsen och earcuffen såklart
ikväll ska jag o Rikard hem till hans föräldrar,Men först nu ska jag pallra mig iväg till ica
o hämta ut ett paket, äntligen har min Elf bestälning kommit!

Vår på H&M

Såg bilderna på frida farhmans blogg , detta är alltså endel av de accesoarer som kommer komma in på H&M nu i vår,Älskar väskan och skorna .

Beauty

elisa sednaoui
elle italia february 2011


Det är fredag, o jag har haft den värsta natten någonsin , hade en fruktansvärd värk i huvud, panna, tänderna , kunde knappt andas så ont de gjorde, när ja väl somnat så vaknar jag av att Rikard pustar för fullt (vilket kan typ aldrig gör) då har han svin ont i sin visdomstand, o sen somnade han om, o snarkade som värsta grisen, å de tog nog 3 timmar innan ja lyckade somna, Fy

Lite nytt

Fyndade , 40 kr stycket på monki

earcuffs från glitter, 29.90 och 19.90 , Köpte först den lilla första då de inte hade några andra ,då sa tjejen där inne att hon precis hade fått in de första där , men bara 7 st typ, så dem hängde bakom kassan , där blev jag glad =)!

NU har jag varit duktig o varit på gymmet , och Emma kommer hit en stund !


skymt av rosa

 


En himmelsk drog

Städ/tvätt, söka jobb dag,  i eftermiddag ska jag med Rikard till gymmet- måste komma igång med lite träning !Har lite små fynd och visa sen i bloggen .


Blått är flott

http://emsedge.freshnet.se/

Emma lyckas inspirera som vanligt, väldigt fräckt

ORANGE





skor,plånbok,halsband,linne :topshop Läppstift,nagellack:Make up store

En liten färgklick är aldrig fel här har ni lite grejer i färgen orange eller terrakotta eller korall, kalla de vad ni vill!snyggt är vare är , tycker jag iallafall, Förresten är jag nu proppis mättis, pizzan blev med andra ord god. Nu halv 8 hos mig och sen Sverigesmästerkock, har jag sagt att jag älskar matlagningsprogram ?;) Nu vet ni.

Förresten, längst ner har jag en bloglovin ikon, klicka på den om ni vill kika in till mig fler gånger ;)

Detaljer

Idag har jag dessa smycken på mig , Korshalsband jag fått av syster, öronhängena fick jag av mamma i julklapp och ringen är från Rhodos

NU blir de kvällskäks fix, blir faktiskt hemmagjord pizza , smaskigt!

Det är nästan bara grönt på tomten




Kavaj: H&M
Sjal: gina tricot
väska: H&M
Leggins: Lindex
Hatt: H&M


Nemen titta! . här har de smällt bort massa snö ju !. vilket jag faktiskt inte riktigt gillar, just för att de är så slaskigt o blöt och äckligt, men å vad man längtar till våren & sommaren, men tyvärr är vintern lååång och fruktansvärt ihärdig

Vår på Bikbok




Massor massor fint !

Hey

Igår kom mamma förbi på ett besök hon hade med sig en ny slags muffins från jobbet, Ja hon jobbar på bageri, Östras . så hon har nästan alltid något litet gott med sig , mums =)

Godmorgon förresten, nu tittar jag på barnkanalen och äter frukost med färskpressad juice !

Skull bag

 

Denna väska från modekungen i svart hade jag inte tackat nej till, snygg!


New in



Suddig bild , jag vet. Denna svarta lite oversize kavaj köpte jag nyligen på H&M , jag älskar den

Gravitation


Ryggen mot väggen till sist  , Äntligen slut . En svår situation , ja visst , har jag drömt om så länge nu. En hand mot min strupe och andas blir svårt. En hand runt min hals klämmer alldeles för hårt och benen dom bär inte längre min kropp.

Fönstret i vår trapp

Godmorgon, sovit som en liten gris i natt , Jag o Rikard satt och kollade på idrottsgalan igår,, rätt så skoj o se faktiskt, och blev glad att jerringpriset gick till Therese alshammar, de förtjänar hon !


Din sko



Två par  fräcka skor från din sko


Måndag

 

Förmiddagen spenderades med huvudet i teoriboken, körkortet ska fixas i vår , en gång för alla !Efter lunch möte jag upp fina tjejer för en runda på stan , malin köpte ny mobil, lyckans !

Klingens klänning



Jag blir nästan stum !  kolla vad fin Elin klings klänning för H&M är !
Men vet ni vad jag tror ? tror ingen kan bära den lika snyggt som hon !

Bling

Ibland är de fint med bara något enstaka litet bling på armen , ibland inget men ibland kan de va snyggt o bara slänga på en massa!


Solsidan

Har precis suttit bänkad framför underbara solsidan . NU glor jag timeout , Robert gustavsson är ju så bäst!

Väskor




Topshop har alltid så himla många fina väskor, och väskor får man ju aldrig nog av!
Just nu drömmer jag om den svarta första väskan!

Slapp söndag

Osminkad och insnöad i Rikards t-shirt , så fortsätter jag nog denna söndag !

Memories

Kom på idag att jag o Rikard varit ihop i 26 månader , underbart , så mycket minnen ihop och dem växer bara !

Dagens kap

Jag hittade dessa shorts på HM ,s barnavdelning på rea för ynka 30 kr !

Shower gel

Fick dessa två små shower gelen av mamma , som hon hade fått inne på Yves rocher i Malmö butiken.Den röd/rosa luktar alldeles underbart precis som fanta - vilda bär ! minns ni den goda fanta smaken?Den röd/rosas doft heter iaf organic raspberry!


Silver





Asos, topshop, H&M


Avnjutit en fruktansvärt god kvällsmat hos mams o paps , nu tittar vi på röd drake filmen på tv, den är så bra , eller alla dem filmerna med hannibal lector är bra tycker jag !


Abby lee



via ilovewildfox.com

Ge lite fredagsinspiration genom att slänga upp fyra fina bilder på vackra Abby Lee

Fredag fredag

Ikväll ska jag o Rikard hjälpa jenny med en grej sen ska vi hem till mamma o pappa,
och äta plankstek, mums !

En bra dag börjar med en rejälfrukost !

Imorse gjorde jag min favorit frukost , rostade mackor med banan , och kiwi till  och pressad apelsinjuice


Leo

Har införskaffat mig ett nytt skärp , ett smalt leo-skärp från H&M !

Shorts

Bild via :nyheter24.se/modette/karinbylund/

 

Hur fina är inte dessa shorts från H&M som karin lagt upp på sin blogg ?!

 


Lack

Två av mina favorit färger på lack just nu

Huvudvärken har släppt , haft en toppen härlig eftermiddag på stan med emma !

Hagnesta Hill

Har haft sprängade huvudvärk idag, o spenderat dagen hittils i soffan , USH! ska senare  möta upp Emma på stan,hoppas huvudvärken lägger sig !

Give it to me



Allt är från topshop förutom legginsen , dem är från H&M

Ett biobesök och matbesök senare

 

Var somsagt på bio med Rikard, john och diana, vi såg the tourist , helt klart sevärd, Jag gillade den,sen att den utspelade sig i venedig gör de inte sämre, Efteråt åt vi pizza på stantons, Mums!



Lipfinity

Köpte ju somsagt maxfactors lipfinity i rosa färg för ett tagsen , och jag gillar de, de sitter dock som berg,vilket är bra en hel kväll, men vill man bara ha på sig de ett par timmar , så är de lite fix o få bort, men jag gillar det!

Ikväll ska jag och Rikard på biodejt med Diana o john , vi ska se the tourist !


In my window

I mitt ena fönster har jag bara en blomma, de vill säga en orkidé , Har sedan fyllt fönsterbrädet med ljusstakar, ljushållare , stenar , ( plus en lila glas ask) Ja dekoration helt enkelt!

Plånboken

Detta var plånboken jag köpte på Gina tricot  på rea, Jag fick slänga fram en 50-lapp perfekt!
Nu ska jag äta frukost blir nog rostat bröd med banan på. ..

"kristall kronan"

Jag och Rikard hyr somsagt hans mormors hus för er som missat det, så vi valde o behålla endel av hennes grejer framme( då han bor på ett äldreboende, och inte kan ha så mycket saker) , denna lampa är en favorit som vi lät hänga kvar!


Detta hade jag på mig idag

 

 

 

 

 

Invigde min nya tröja från Bik bok idag

Ett Garderobsfynd !

Imorse innan jobbet fann jag denna väskan i garderoben, Jag köpte den på H&M för ett par årsedan !Var ett par väldigt lugna timmar på jobbet, kassajobb och inventering !

Inspiration

bild via http://nyheter24.se/modette/angelicablick

Börjar dagen med en inspirations bild på angelica blick....  Nu ska jag göra mig iordning,
blev inringd på jobb precis, så ska jobba 12-16 bara.


inköp

Innan jag begav mig hem till mamma o pappa på lunch tog jag en snabb runda på stan, hade lite presentkort och rabattchekar, så brände inte mycket pengar faktiskt,

rostfärgad tröja från HM , stickat från Bik bok , topp och plånbok från Gina tricot!

Kling för H&M



Ingen har väl missat ? kling för H&M underbart!


Måndag

Bild: http://www.fashiontoast.com/

Godenmorgon  , oj vad jag sovit ut  , visst är de skönt när man kan göra det ?
Nu skriker magen och kylskåpet är ju påfyllt , så de blir frukost,
sen lunch hemma hos mams!


När du inte ser



Sitter i min ensamhet med äckligt slibbig saft , skulle kunna dö för ett glas cola istället, haha
hur som helst har jag bänkat mig i soffan och ska läsa klart ego woman !

Brecelets



asos.com

Jag vill ha massa fina armband ! , ge mig !

Tystnad

 

Vit topp: HM

marinblå kofta : (gammal)  gina tricot

Leggins: Gina tricot

 

Det känns tyst o konstigt här hemma hos mig o Rikard, har ju varit van att bo 8 st i en liten stuga. Nu har Jag packat upp väskan och varit o handlat mat , nu är jag så himla slö och trött

Hemma igen

 (bild från i höstas)

Borta bra med hemma bäst , Kom hem kl 3 i natt sen sov vi tills nu , Vill sova mer, dödstrött
men nu måste vi handla , ingen mat hemma ju !


The last day




Sista timmarna nu i vemdalen ,  så nu ka jag o riki ut o åka ett par värv i backarna !


Bas linnen

I förmiddags åkte jag o kristina en jätte runda på skidorna upp på toppen tog vi stolsliften, så härlgit sen i eftermiddags gick vi till skidshoppen där de har only kläder, så jag köpte tre bas linnen !

Fredag




Bilder via knighttcat.com

Oh nej imorgon åker vi hem :/ Nu ska jag ut o åka en massa skidor !


vill ha !



Kavajen suktar jag djupt efter , gillar den väldans mycket, kavajen och väskan är från H&M
och skorna är från topshop och halsbandet från asos.com

H&M



Ett litet kollage med 4 i topp bland nyheterna på Hennes hemsida !!


Nu har vi varit på afterskii , och ikväll blir det kvällsåk !


hej



En nästan ett års gammal bild slänger jag upp i brist på nya bilder. Har åkt några åk nu på morgonen ska ut senare och åka mer , är kvällsåk ikväll så blir nog åkning då med,  Igår drog vi till baren där va endel folk, engelskmän blandannat som vi snackade en massa med, är väldigt seg i kroppen idag, blää


Inspiration



http://thechicmuse.blogspot.com/

Hur häftiga är inte hennes skor ?udda såklart, Men å Hur fint är de inte med dem strumpbyxerna ? Olala säger jag bara, Jag kan inte annat än att älska bilden


Bild från backen

 

Åkt o haft oss idag som vanligt, nu blir de kvällskäk som jag o rikard fixat, se vad kvällen bjuder på!

 

 


Onsdag


bild via knighttcat

Hej hallå . hoppas allt är bra, här är det kanon, varit ute och åkt lite nu på förmiddagen ska ut efter lunch med lite tänkte jag, börjar gå rätt bra för mig, bara andra veckan i hela mitt liv jag står på skidor så. Någon som åkt mycket skidor eller snowboard?

    


En vecka utan smink



Något bland de bästa när man är så här o åker skidor är att man inte behöver bry sig om smink o fina kläder.Man gå i bara långkallingar och tröja inomhus och termo ute i backarna

JUST nu spelas de wii i stugan , eller jag o lilla david tittar på traktorer på nätet, för han e helt tokig i det, så fort ja slår på datorn kommer han o ropar "traktor traktor".. gullig liten 2 åring !Snart blir det kvällsåk !


everybody hurts



Ginta and frida via ilovewildfox.com


hejsan , Sovit som en stock i natt, men vi var uppe till 2 i natt och spelade spel innan dess besökte vi puben här rätt över gatan blev lite god dricka, nu ska jag alldeles strax ut i backarna !

 

 


Så klarade jag 11 timmars bilfärden

Igår när vi åkte upp hit till vemdalen från Halmstad så var man ju tvungen att ha något att göra på den långa färden, köpte en veckorevyn där man fick ett face läppglans, sen köpte jag gynnings ego woman

 

Gick lite halv dant i backen idag, men imon då jädrar, nu har vi ätit , nu spelar vi wii i stugan =)

 

 


Ljust upp till, mörkt ner till





Asos.com

Tycker det är riktigt fint när man har någgot ljust fräscht Upptill och har mörkt nertill !



Inspiration



Bilder via emsedge.freshnet.se

Emma har så himla fin stil , man får alltid inspiration genom hennes blogg


Vi har det bra .!

'

Gammal bild  !

Vi har det bra här , vi kom fram till stugan här i vemdalen runt kl 3, varit o köpt liftkort och hyrt skidor osv, ikväll var de min o Rikards tur att hålla i kvällsmaten, nu dricker vi gott och bara har det bra.Imon blir det ut i backarna !


Tidsinställt inlägg

 

Fina skor från topshop, topshop dem kan !  Nu sitter jag i bilen och är någonstans i Sverige , 
Borde vara framme vid 3-tiden,  kan inte bärga mig tills jag får stå på skidor igen!


Min nyårsafton





Somsagt nyårsafton var väldigt lyckad, god mat, trevligt sällskap, god dricka, sällskapsspel, skratt .tack allihopa!

( tidsinställt inlägg , nu ligger jag och sover i en bil på väg till vemdalen)


Mellandagsrea fynd




På juldagen köpte jag dessa stövletter på eurosko´s rea för 300.
Nu håller jag på och packar för fullt, i natt vid 2 åker vi , vemdalen nästa


Välkommen 2011



Gott nytt år allihopa , välkommnar detta nya året glatt !


RSS 2.0