Kräfta

Randig topp: Monki , Jeansshorts och pilotbrillor från H&M

 

Brände mig somsagt lite igår i solen , svider en massa i ansiktet. ajaj . Idag har jag jobbat ett par timmar sen haft körlektion ( inte mycket kvar nu, skönt! ) Ikväll blir det lite grillning i grötvik med härligt folk! ska först ta och göra en färskpotatissallad :)


Fizzy Bubble

Mums, detta är ett av mina favorit godisar . För er som inte smakat dem, smakar dem som dem rosa & blåa mjuka flaskorna. Underbart goda är vad dem är, tröstar mig med dem nu medans jag knappt kan röra mig,har nämligen lyckats bränna mig ( vilket jag inte brukar) ajaj

Värme



Bild : grekland förra året

ÅÅ jag är ledig njuter av värmen , var nere på tylösand ett par timmar o solade, tar ju bara 10 min för mig o cykla ner dit. Var där tidigt som tur va, för nu vid 1-tiden kom de massa gäng o alla spelade hög musik ur deras iphones . o ligger som packade sillar. så jag fortsätter lite solning i trädgården!

Life



Solens strålar




Livet är så mycket lättare när det är sommar , underbara väder - våga inte försvinna ! Nu ska jag svida om och lämna solen o bege mig in på jobbet (växthuset) tills solen nästan börjar gå ner .Har spenderat förmiddagen i trädgården i en solstol o kent på hösta volym fin tisdags morgon!

Sweet dresses




Klänningar från Nelly.com

Nu när de varit sommar värme i två dagar så vill man ju bara ha massviss med söta klänningar!

Dagens




Shorts : H&M t-shirt : Monki

Äntligen fått lite färg på kroppen och idag har de varit tjusigt väder med , men har dock jobbat .
tog på mig ett par timmars jobb (fast jag igentligen va ledig)

jeansshorts





Hur kan man vara så löjligt kär i jeansshorts ? När jag hittade dessa på H&M kunde jag inte bärga mig , nu är dem mina !

Gahh

Skulle uppdatera med lite roliga grejer idag men mitt minneskort har strejkat med alla bilder
sen midsommar o allt :/ återkommer imon med lite uppdatering :)

Sol


Bild weheartit.com

Äntligen skiner solen o de känns som sommar ( även om de bara kanske är för en dag)

Midsommar



Skepp o hoj ! hade en super trevlig kväll igår . Vi åt och drack gott och hade de allmänt trevligt !

24:e juli



bild weheartit.com

Hej , glad midsommar vill jag börja med att säga . Jag har lite bråttom ska till jobbet ..

Tjugotredje juli



Bild sen iförgår

Regnet öser ner , mysigt , hm . Hoppas på uppehåll imon men de är väl för mycket begärt. Idag blir de jobb sen fix inför morgondagen , eftersom jag jobbar imon med så måste jag fixa massa ikväll ! uppfriskande drycker på systemet blandannat som jag ska trängas med alla hundratals människor för att få . lovely! Destutom trillade lönen in på kontot idag , cathing!

Dubbelt upp


Två fina klänningar från modekungen som gärna hade fått infinna sig i min garderob , my wish!


Hej hoppsan . Sov från 22.30 till 08.30 imorse, sjukt trött. Men snart är de att ladda om , en heldag på jobbet har jag framför mig. slutar 21 . Ha en fin dag !

Sneak a peak ?! Midsommarklänningen




Klänning från nelly

Jaha hej gott folk, är lite sliten idag jag , blev måndagsklubben på leffes i tylösand igår,lite impulsivt (jag drack dock inte) Men de blir lite sömn, ja skulle upp tidigt med imorse, men de blir till att lägga sig tidigt ikväll !  Dagen har spenderats ett par timmar på stan med söta malin o anna , nu ligger det ett lass tvätt och väntar på mig som jag genast måste ta itu med !




It´s my life



Myströja : H&M , shorts: H&M cc kollektionen

Tänkte innan idag är de så här vädret ska vara hela sommaren ? men ännu får man inte ge upp hoppet, det brukar ju vara kasst fram tills midsommar iallafall . Men idag är jag ledig och har en mys dag så orkar inte bry mig att vädret är katastrof!


Hey!



Bjussar på en gammal bild i arkivet. Innan idag efter jobbet åt jag & Rikard pizza, det va sjukt gott ! sen ikväll har han varit iväg och jag har myst hos mamma och pappa, nu blir det sängen snart , jobb imon!

saturday



Älskar allt med denna bild, den e underbar och den kommer från jakandjl...

jag är tröttare än tröttast, kom hem från jobbet vid 22-tiden stack inom maxi och köpte en sallad och lite godis såklart, var ensam hemma igår kväll, lite trist en fredag men men , nu blir det jobbet !

Friday I am in Love



(Ny spetstopp : Monki)

Vaknade av ett ryck , det åskade ( jag gillar inte när de åskar o blixtrar) jag kände mig kissinödig, så gick upp på toa . (trodde de va natt) kollade klockan såg att den visst va 08. fick ryck o tänkte att då har rikard försovit sig , men mot min förvåning såg jag när jag var påväg mot sängen igen att han var borta jag hade inte hört hans klocka som han brukar ligga o snooza i 40 min på , Oj snacka om trött.

Nu blir det iallafall jobb till 21 ikväll , så trevlig fredag på er, själv ska jag somsagt spendera den på jobbet

Förresten ! så är jag lite irreterad, fick min klänning från nelly igår, men själva underklänningen kom aldrig, har pratat med dem , men måste retunera hela klänningen o vänta på att få tillbaka den "hel" när den finns i lager, jätte kul nu står man utan midsommarklänning !


Mitt andra kap



H&Ms barnavdelning , till tokpriset 50 kronor

Gult gult gult



Är ledig idag, och hade en runda på stan med Diana , de va massa rea kläder överallt, och jag hittade lite småplock, denna klänning på gina tricot för 75 kr ! Efter shoppingrundan köpte vi med oss sushi och satte oss på bryggan vid nissan , vid nissastrand, så mysigt!

Midsommar klänning?



Beställde denna igår kväll, är lite osäker . Men eftersom Nelly har fri frakt o fria returer så är de ju helt okej:)

Chanel



Pic: weheartit.com

Har haft en lugn skön morgon med lite övningskörning, nu blir det jobb till 21 . Ha de så fint !

Sol i ögonen





Välkommen in




Ush jag vet jag är blekast i stan , brukar ha lätt för att bli brun, men har alltid otur med vädret när jag väl är ledig är de inte så soligt, var på stranden med Mal men va mest moln , så lär ju inte fastnat så mycket sol på min kropp , haha . men trevligt var det. nu ska jag städa!

Måndag

pic: jakandjil

Heej , idag är jag ledig , super härligt, vädret är fint. Ligger o solar i trädgården hos mina föräldrar, blir lunch här, me  syster och söta systerdöttrarna , men sen sticker jag o Malin till stranden , mys!


Lördagens




Står jätte konstigt på bilderna, skrattar lite åt mig själv , ser så löjligt ut när jag ska "posa" haha)iallafall så här såg jag ut igår kväll....

Tunika (NY): gina tricot , leggins : Monki ,halsband:indiska

inspiring girl


Pic: http://weheartit.com

MEN hej hallå! Min blogg har legat på is de senaste dagarna, men ville bara säga att jag leverr !
haft en dö härlig helg , igår blev de lite party hos sebbe sen stan , mårtensson - himla trevlans !

Kycklingpaj



Dagens : tröja , shorts : Bikbok halsband: indiska

Har slängt ihop en kycklingpaj utan recept , får se hur de blir, mamma kommer över hit ikväll iallafall, mys!

Torsdag



Regnet öser ner, inte de bästa vädret , men samtidigt lite mysigt, har varit på stan o ätit lite frukost/brunch med fröken werle, sen drog vi runt lite i affärer, nu ska jag städa !

Livet har sina goda stunder

 

 gammal pic

Nu ikväll har jag bara njutit hemma hos mamma och pappa, skönt o vara ledig två dagar nu !


Halsband



Hej , idag är jag ledig så skönt , har haft körlektion och sedan blev de sushi och lite shopping på stan , fick med mig ett nytt halsband (bilden) från indiska !

6:e juni



Har haft ännu en jobb dag , kom hem runt halv 8 då hade Rikard grillat , lovely . blir en tidig kväll,ska jobba 07-16 imon, sen ledig två dagar !

sunday



Fick dessa skor av Emma nyligen , fin fina

Jaha sa ju att bloggningen inte kommer va på topp just nu ,igår efter jobbet kom anton, sara o john hit , vi grillade åt gott , med varm banan med chocklad i till efterrätt , mums . sen när de stack efter midnatt däckade jag av trötthet i sängen , nu är de jobb till 18 ikväll, de är lite trist att den enda dagen ja va ledig denna veckan så va de kasst väder, känner mig blekast i stan , men igentligen gör de inget för ni som bara ligger i solen o steker ni tjänar inte ett öre, så de så . :) haha

 


Hej dålig bloggning

Fy vad dålig bloggen min varit idag och den kommer fortsätta vara det tills onsdag skulle jag tro, jobbar ju heldagar fram tills dess, svårt o hinna med ! efter jobbet begav jag mig till stan o mötte upp jenny ,vi gick på xmen filmen , faktiskt bra,, fått för mig att jag inte gillar de filmerna ( tror jag , vet inte ens om jag sett någon hel sådan innan, haha ) men somsagt den var bra! , sen blev de bulls uteservering och en dricka & en natchos tallrik , sen  så kom anna med, hel mysig fredag!!

 



bilder http://www.weheartit.com

ps. vill ha massa snygga cluthes i färgglada färger !


17:03



Dagens .

Så skönt att vara ledig idag, men lite trist när det är helgdag man vet inte riktigt vad man ska hitta på , jag o rikard va iväg en runda innan idag sen var jag på jobbet o köpte mig en fjärilslavendel .nu ikväll ska jag hem till mamma och äta , mums


Onsdag kväll

Efter jobbet igår spenderade jag kvällen med tv-mys i soffan med rikard och så tog jag mig en läs stund i elsas värld, lovely


Långklänning



Inte världens bästa bild vettja men denna klänning fick jag med mig hem från H&M förra veckan,en hundring fick jag ge , inte dåligt tycker jag ! Tackar vet jag H&Ms kalas priser

RSS 2.0