Bland stjärnor,paljetter



inspiration från stockholmstreetstyle, gillar vänstra outfiten rakt igenom!

Nemen måndag

Hey där, trist update, men jobbar även idag, inte ledig förens torsdag. Ledig en av 10 dagar,lite ovant eftersom jag inte brukar jobba så ofta, men de är kul !

Två outfits


Isabel Lucas. pics via: ilovewildfox.com



Nästan nyklippt



Gillar min nya frisyr, ska fixa en bättre bild sen någon dag, det är mycket kortare där bak, ganska fräckt faktiskt, har jobbat hela dagen och nu blir de god mat hemma hos mamma och pappa sen film hemma hos anna med ett glatt gäng, sen jobb imon igen

"Elsas värld"

(förinställdt, just nu springer jag runt på jobbet)



Som ett troget Elsa fans väntar jag på  den tredje boken som Sofi farhman snart släpper, och nu ska ju böckerna bli serie , spännande !


tacomys



Efter en lång jobb dag o massa tacos o idol är jag rätt trött och inspirationslös, hoppas ni haft en fin fredag!

Fredag


Demi Lovato, pic: ilovewildfox.com

Efter att legat däckad sen i lördags, så hoppas jag att jag är bra nu , för idag blir de jobb 10-19.15

ikväll blir de film




Pics 1. Mitt lilla toa fönster pic 2 film

kling inspo

 


Några utav mina favorit bloggar


http://agnesalmvarn.blogg.se/


http://currently.se/


http://nyheter24.se/modette/angelicablick/


http://colorelle.se/


http://nyheter24.se/modette/myblomquist/


http://karinbylund.blogg.se/


http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/


http://karinolofsson.se/


http://fashionflair.freshnet.se/


http://nayjay.blogg.se/


http://elinwahlberg.blogg.se/


Black lace Inspo





Halsfluss





just nu när värktabletterna gör värkan o jag orkar sitta upp sitter jag o drömmer mig borto tittar på alla webshoppar, allt härifrån är från modekungen .

jaha...Det va som jag befarade halsfluss, så nu har jag fått pencilin, kåvepinin som jag är bekant med sedan tidigare, då jag hela mitt liv haft massa öroninflamationer,halsflussar och bihålleinflamationer, halsfluss är fasiken värst. jag kan inte ens svälja mitt egna saliv , grimatiserar med hela ansiktet och ansträger mig för att kunna svälja .


2 månader kvar till julafton


Hildas snygga frilla : http://nyheter24.se/modette/hildasandstrom/

Ännu en sömnlös natt, halsen tar kål på mig, ska till fabror doktor kl 10 idag .

Hej

Just nu pausar jag med bloggandet, för jag är sjuk . blä. Återkommer när jag känner mig lite bättre!

Party Needs


pic via: http://vanillascented.freshnet.se/


http://vanillascented.freshnet.se/

Dessa grejer skulle inte sitta fel denna fredag, men jag får rota i min trista garderob för ikväll är de tjejkväll som gäller hemma hos Mal !

More about the pink one



Den rosa stickade tröjan jag hade på mig igår kommer från gina tricot, bara 149 stålar. Har från och med idag fram till hela november ut total köp förbud , och denna gången finns det inga undantag!

Lackat


Pic fridafahrman

Älskar nagellack , får aldrig nog vill ha massor av fina nu i höst, gillar sättet att förvara dem i en glaskupa, snyggt!

Pink



Kör osminkat, vilket jag gjort nu i över en vecka, så skönt för ansiktet o få vila ordentligt !idag har jag varit o jobbat ett par timmar o städat, och nu är jag hemma hos mamma o pappa och myser


<3





Onsdags inspo


emsedge.elle.se

Att de vore sommar och att man hade sett så grym ut som emma i den där fräcka klänningen hade inte suttit fel ,alltså, denna dag har varit skit, vädret har varit värre än pytton , jätte otrevlig kund på jobbet som fick hela min dag förstörd sen hem på cykel i storm o ösregn , jätte nice!

Tisdag tisdag


gammal bild

Dagen blev inte alls som tänkt, va i stan med malin i förmiddags men sen blev de ingen städning ,chefen ringde, så blev att jag jobbade på plantagen i eftermiddag istället, (tar städningen en annan dag denna veckan) kom precis hem från jobb då , så nu står ja o slänger ihop lite mat !

Jacquardstickat




H&M, dessa stickade ting skulle gärna fått finnas hos mig !

Godmorgon, hoppas ni sovit gott. Å de har jag . typiskt att de regnar, för ska på en morgon tripp till stan med Mal, sen ska jag jobba lite, ( har nämligen fått ett litet extra jobb till, städar uppe på kontor i stan där min mosters man jobbar ) jag får själv välja vilken dag i veckan jag vill städa nämligen, Hej så länge nu ska jag se om jag hittar någon frukost!


Gold


Toppen från Ginatricot fick bli min

Hej


gammal bild

Är trött o grinig efter en lång dag på jobbet , jobbiga kunder som skulle dra i affären till kvart över , när vi stänger 5, otroligt irreterande, fast man säger till dem att vi stängt har dem inte ett dugg bråttom, respektlöst om ni frågar mig . blä. haha ska avreagera mig lite genom att ta en lång dusch!

Snyggt



http://emsedge.elle.se/ : Hennes snygga burgundy färgade jeans gillar jag massor !

Hej på er , kom hem för jobbet nästan precis , nu ska jag ska göra för kvällsmat, blir bara en lugn hemma kväll skulle jag tro , får inte tag på min sambo , men jag ska jobba imon igen , så de blir bara en lugn kväll!

Cluthes






Översta raden:zara,asos,asos
Mittersta raden:asos,zara,asos
Nedersta raden:Ginatricot,zara,zara

Friday!





Fredaaaaag ! min favorit vecko-dag , och det är helg. Jobbar dock min fjärde lördag och tredje hel helg på raken men vad gör de ,(har ju varit ledig hela veckan) snart kommer emma på besök :)

Utan dina andetag


En av alla kents fina, underbara låtar är utan dina andetag. Den spelades även på Vladdes begravning fast med Carolina Wallin Péres och ikväl ska min favorit i idol Amanda person sjunga "utan dina andetag" - underbart vackert


Avis


pic :http://nyheter24.se/modette/angelicablick/

att jag skulle vilja ha angelica´s tröja från nowhere, färgen är så fin

Needs







ginatricot.com
Någon favo? min är shortsen o guld metallic toppen

Godmorgon på er , Hoppas ni sovit gott, själv har jag legat vaken halva natten, sover alltid kasst när de är fullmåne ;S, N håller jag på o gör mig iordning snart ska jag till mal o äta lite frukost, mums!

Dagens

Min kamera är kass så fotar med min htc, så inte så bra kvalité, nu är iaf kylskåpet fullt med mat igen, skönt ! ska snart laga kvällsmat, men har torka, nåt förslag?

feathers


Fjäderöronhängen:H&M (nya)

Hej sitter och tittar på efter tio med malou och ska snart ge mig iväg och handla mat, kanske tar en titt förbi skopunkten också eftersom jag ska till flygstaden :)

Modekungen cravings




Stelt halsband



Inte världens smickrande bild på mig , gillar stig helmer virveln i håret alltså ;) ( inte världens piggaste ögon heller, men inte så konstigt med tanke på gårdagen) ville iallfall visa mitt halsband från kappalh

Det är en grym tjej den där







http://emsedge.elle.se/

Hej där


pic: weheartit

Ingen rolig dag idag alls, sorlig. begraving idag klockan ett

zara



Två fina tröjor från zara som gärna hade fått finnas i min höst garderob !

Kom hem från jobbet vid 6 tiden och har nu slängt ihop egen hemmagjord pizza , fast i mindre format, så massa små med olika grejer på , mums .

Fredags nytt


Var på stan med fröken werle innan idag och fikade på skånskan, sen tog vi en runda på stan och jag hittade lite bas grejer, ett perfekta lite högre svarta jeans på Gina tricot , o stelt halsband från kappahl och bas linne från H&M, fick med mig lite andra små grejer med :) Vi skulle åkt på kalas ikväll jag o Rikard, men han har fått feber och är väldigt sjuk så jag lagar mat till oss nu istället , så blir fredagsmys i soffan med min sjukling!

hej bloggen

Å. Är så dålig på att uppdatera just nu, dåliga grejer och komma med, men ville bara säga hej här från mobilen!

Day off


Bild: http://emsedge.elle.se/

Hey där, idag är jag seg o trött, och har spenderat dagen med att inte göra någonting, rätt skönt. jobbat sen i fredags så gött med ledig dag. Nu ska jag ta tag i tvätthögen!

Inspiration




versace-ss12-details , bilder via thechicmuse.blogspot.com

Kling outfit




Fick lite lust nu ikväll efter jobbet o letade inspiration, gick in på klingans blogg såg denna outfit, like a lot!

hey

Hoppas allt är bra, har en liten blogg paus just nu. Jobbar hela helgen o har inte haft lusten på flera dagar. Hörs kanske imon eller om några dagar eller veckor , förhoppningsvis snart igen !

RSS 2.0