Drömma går ju

Jacka: modekungen
Hade jag vunnit på lotto eller nåt hade jag haffat denna skinnjacka, behöver en ny , men med priset 1800 är de alldeles för maffigt för min plånbok, tyvärr ! Uppdateringen suger men jobbar heltid denna vecka, typ 10-19.30 varje dag så de hinns inte med tyvärr.

Stickat och angora

Mintgrön angora tröja och stickad svart/vit randig stickadtröja  : gina tricot

Jag som inte ska handla ja, så nu var det shoppingförbud månaden ut faktiskt, ska försöka hårt ! jag körde inom Gina snabbt efter jobbet o haffade dessa godbitar som jag spanat in innan ,och nu står jag o lagar kycklingwok , mumma

Four wanties

Ryggsäck: modekungen, skinnjacka och tröja : topshop, skor: nelly

Kornblått


Älskar mitt kornblåa skärp som jag fyndade på monki för två tjugolappar!

Hej söndag, är lite seg idag, jag o emma gjorde mårtensson igår shakade loss , nu ska jag fixa käk sen ikväll blir det bio med min fina , hamilton ska vi se :)

Godmorgon

weii här sover vi i vårt fina sovrum. . Galet trött jag är , hade behövt sova lite mer känner jag. Var ute och åt med två lövley jobbarkompisar på harrys igår och sen va jag med marie på en förfest ( fast ja va nykter o körde ) haha sen kom jag in till stan vid 01 och hämtade upp en lite onykter pojkvän. Nu frukost- sen in till stan o träffa mal !

Trendigt

finis grejer från H&M trend
lång dag har de varit, Ovant o börja tidigt , när man jobbar i butik så börjar man oftast lite senare , men det är alltid två eller tre på vårt jobb som börjar tidigt vid 7, o rustar upp i butik och lager, och både idag o imon börjar jag 7, nu när jag bor en bit från stan o jobbet som ligger yttligare en bit från stan så får man gå upp extra tidigt med :)

The one that got away

klädd i topp från tå i H&M

Här står jag o poserar framför min älskade sovrumstapet , är endel som frågat om den och den är från K-rauta där vi köpt alla våra tapeter :) , Nu ska jag göra hemmagjord pizza, tvätta o städa lite och lägga mig i tid ikväll , jobb 7-16 båda torsdag fredag . hej så länge

Snö är vackert

Tjusigt med snö MEN nu vill jag ha vår ! Är för övrigt på jakt efter en ny lite oversize skinnjacka, den jag har på mig har jag lånat av min kära pojkvän, haha, Någon som har tips på snygga skinnjackor - kom gärna med tips vettja :)

Jeans


H&M , Lindex, gina tricot

Söndag

Hey där , vilken solig söndag det e, ska bege mig in till stan o ha söndagsmys med girlsen

Huvudvärk

fortfarande huvudvärk o känner mig inte alls på topp, blärk

wanties från topshop

God morgon, inte så härlig morgon när man haft sprängade huvudvärk nästan hela natten men men det är lördag och ledig helg , det är härligt iallafall. Nu ska jag göra en härlig frukost till mig o Rikard

Detalj

skinnkjol :H&M
Det är fredag vilken underbar känsla, ska börja jobba kl 14, jobbar därmed kväll, men e ju bara ett par timmar innan dess åker jag in o träffar diana för en lunch

stars

sjal : gina tricot
tittar pretty little liars och äter en brakfrukost innan jag ska till jobbet .


Virkad skönhet

Säg hej till min nya älskling, den är så söt tycker jag fick den av emma, hon o lina o co va ju i thailand över jul och nyår. Fick en annan fin topp med, så bäst

Snölandskap

Sommaren är självfallet min favorit årstid men när man bor här nere i södra sverige så är en vinter med massor med snö ingen vanlighet, så när man åker högt upp i landet (12 timmar med bil) för att beskåda ett snölandskap som detta, pulsa i snö och såklart åka skidor så är de en alldels underbar känsla, varit hemma över en vecka nu, längtar ihjäl mig efter våren men längtar också tillbaka till detta fina,vackra , fridfulla

Denim

http://vanillascented.freshnet.se/
Så snygg skjorta/jacka, vill ha en massa snygga jeansplagg nu i vår , får gå på lite jakt, nu kallar jobb!

christmas gifts

slängde upp lite bilder på några av de super fina stuffs jag fick i julklapp igår var jag o rikard på ikea, o köpte en massa massa fint, slänger upp bilder snarast, sen på kvällen var de tjejkväll hos mal, super härlig helg !

"skinnkjol"

Denna fick jag med mig från H&M i måndags, varit ute efter en ett bra tag, men inte hittat den perfekta men denna gillar jag !

gröna växt-kampanj

Efter jobbet idag shoppade jag loss gröna växter, då det är 50 % på alla just nu , denna fina palm fick jag för ett mycket bra pris, passar in här i de nyrenoverade tv-rummet.

januari, 10:e

metallic byxor :MQ , kofta H&M

Hej så skönt att bara vara helt ledig idag, inga måsten- bara plockat upp bland alla flyttlådor och myst i soffan och kollat på pretty little liars, har börjat maraton kolla den serien, den e så bra !

Home again

pic sen julafton
Hej nu är jag hemma igen, från en underbar vecka uppe i fjällen. Idag har jag shoppat lite nya kläder, tänkte slänga upp lite roligare inlägg imorgon, puss & kram

Vår älskade toalett

(nu  är listerna runt fönstret ,taket väggarna klara med , vilket de inte va på bilderna)

Är helt underbart att ha en ny fräsh toa, det är erik ( rikards bror som kaklat hela badrummet, väldigt grym.. Nu har jag packat klart och ska sova ett par timmar sen vid 03 i natt drar vi och åker skidor!

Happy new year

Nytt år nya möjligheter, mitt 2011 kunde inte slutat bättre, sovit två nätter i nya boendet nu  , helt perfekt känns det, och gårkvällen var super trevlig, tre rättersmiddag i skogen i agges morfars lilla hus , 10 (11 stycken med lilla elis) glada prickar, vi åt och åt och spelade sällskapsspel , scrabel , försvunna diamanten sen avfirade vi lite lite racketer och thailändsktlykta och sen gjorde vi charader hela natten till kl 3 på morgonen då körde vi hem ( ja jag va nykter o körde :) ) nu idag packar jag upp för fullt här hemma samtidigt som jag packar ner för resan , i natt så kör vi upp till vemdalen för att åka skidor, så mys!- gott nytt på er !

RSS 2.0