glitter och glamour

 
Denna fredag till ära har jag hoppas i mina nya glitter leggins , lovely ! 

Adventsfint

 
Pysslade ihop detta igår kväll sent när jag kom hem från jobbet helt slut , vi hade adventsmys plus pynt kundkväll, så när jag kom hem blev jag sugen på att fixa lite. Det var en otroligt tuff kväll i kassan igår precis innan stängning, de har verkligen börjat bli mycket och göra nu , idag har jag lite o fixa med städjobbet först sen jobb på plantagen ett par timmar även idag 

tjugoåttonde november

 
Hej , denna svarta fusk pälsväst är en nykomling , gilla massor. promenad med lucy och brakfrukost sen blir de snart jobb !

Julen närma sig

 
Hej , och jag skulle vilja lägga upp en massa kul , o ta bilder på lite nya  grejer , men har inte hunnit, kommit hem sent från jobb då det e mörkt , å då blir alla bilder så trista, och önskar att jag hade en riktigt bra kamera, så skulle bilderna ja ta va roligare och kolla på , , jaja sånt e livet, titta vilken lustig hyacint ja köpte från jobbet, ser lite misslyckad ut, haha. Har köpt hem lite adventsblommor , snart första advent ju, nu ska jag bädda rent med nya lackan och snart gå och lägga mig !

tjugosjunde november

 
Pic weheartit. annalynne mccor
 
Har börjar morgonen med nytt avsnitt av 90210, serien har ju i princip spårat ut endel men jag kan inte sluta kolla , haha snart iväg och jobba, hoppas ni får en fin dag !

25,e november

 
 
 
Hej hallå,  pju en trött ida som sitter med datorn i knät , kom precis hem från jobbet, har hunnit klippa lite skräpmat från spånstad grillen, kebabtallrik, men gott var det , nu blir det en lång dusch 

En bra fredag

Hade en super fin fredag igår, jobb och efter jobbet mötte jag upp anna i stan , vi åt på den nya indiska i stan, jisses så gott det va ! nu är de slänga en macka i strupen lite snabbt sen bilen mot jobbet ! hoppas ni har en fin helg

Väntar

 
Hej , idag är det fredag, så otroligt härligt. Denna jacka beställde jag från sheinside för några dagar sedan, väntar på den med ivrig väntan, hoppas den är så fin som jag tror . Idag blir de jobb till kvart över 7 sen hoppar jag in i bilen mot stan och möter fina anna, vi ska äta på den nya indiska restaurangen, som jag typ är den enda halmstadbon som inte testat , eller ja jag har ju inte varit  halmstadbo på snart ett år ( bor ju utanför stan så ) men jag ser mig ändå som en på något vis , haha. Hoppas ni får en fin fredag

Tjugoandra november

 
Jaha redan varit uppe i en och en halv timme och städat här hemma, nu blir de brakfrukost sen jobb , slutar vid 6-tiden då ska jag träffa emma ! 

Måste människor slåss.. får aldrig hända oss

 
Ett ihopplockat inspirationskollage från weheartit.com
 
Hej, började morgonen med en liten promenad kl 7 med lucy och sen gick vi och la oss lite igen, nu blir det en stor frukost o sen vid tolv blir de jobb tills stängning
 

Tjugonde Novemver

bild, från klings blogg . hur fin ?
 
Hej hoppas allt är bra med er , jag har varit lite halv kass idag, börjat få ont i halsen , blö, men imon blir de jobb på plantagen, onsdag-söndag , lovely 

Artonde november

 
 
kjol; bikbok, tröja: åhlens, skinnjacka H&M
 
Idag har alla här hemma varit trötta , tillomed lilla lucy har varit helt slut idag, jag har börjat på en riktig storstädning här hemma, så tråkigt, men så skönt när det är klart !
 
 
 

Helgen

 
Har haft en super bra helg , i fredags var jag o rikard somsagt hos mina föräldrar och åt plankstek sen igår var de födelsedags fest i dubbelbemärkelse , super trevligt,. jag var dock nykter ( och körde ) men är så glad för de idag , då det itne är jag som ligger bakis och mår skit :)

Issue 1.3

 
 
Finns verkligen mycket fint bland kollektion issue 1,3 , här är några av mina favisar 
 
Hej, hoppas ni har en bra fredagskväll, det har jag, bytt till vinterdäck på bilen , jag och rikard har varit och simmat och avnjutit plankstek hemma hos mamma och pappa , himmelskt gott!

This week

 
 
Fuskpäls gammal/vera o moda , skinnjacka :H&M , byxor H&M
 
Hej det är fredag, och denna veckan har varit så himla härlig, har hunnit träffa massa härliga vänner, mysig sen eftermiddag på stan med Diana,emma och Lina , sushi kvällsmat med diana , häng hos jenny, fika hos anna, igår när jag var hos mamma hann jag även med o träffa frida en snabb sväng (som va hemma från götet)

fyra fina år

 
Idag är de fyra årsedan vi träffades för förstagången , som tiden springer iväg , nu fyra år senare bor vi i hus tillsammans med vår söta vovve Lucy, om en månad åker vi till köpenhamn över en natt och bor på hotell och går på ströget:)

14,e nov

 
 
Jackan är ett garderobsfynd från emma, som hon köpte på gina tricot för 1-2 år sedan

13;e nov


Gold and silver

 
Bracelets; gina tricot
 
Ett regnit och dystert november lyser med sin närvaro, precis varit ute på en runda med lucy och nu håller jag på och avverkar lite avsnitt av mina favorit serier , och cv -skrivande står på schemat !

Drömmande tillbaka

Drömmer mig tillbaka till värme och turkiet 
 
Hej på er , har jobbat hela helgen, igår efter jobbet blev de god mat och film här hemma med rikard, erik och john, jag fick va med på grabbkväll, var ju snällt :) kom hem från jobbet för en stundsen har kränkt i mig rikards hemmagjorda pizza och nu ska jag surfa lite bloggar o webshoppar  !
 
 

Fredags glimtar

 
 
 
 

Fredags Inspiration

 
Jag börjar morgonen med lite fredags mode bost
 

news at ginatricot

 
Fyra fina

Koppar toner

 
Ny favorit tröja , gina tricot
 
Det går inte en dag , så tröttnar jag på mitt hår, iallafall nu på hösten , när de är så trist o livlöst, så la i lite ljus koppar färg i utväxten, för att skoja till de lite, dock syns de inte så mycket, men jag gillart ändå!
 
 

5;e nov

 
Efter lite städjobb inne i stan idag så har jag lekt o busat med min sötnos

Emporia shopping

 
i fredags blev de somsagt en shoppingtur till nya köpcentret emporia i malmö , Jag körde, stolt att jag klarade av att hitta dit, med de andras hjälp förstås, haha. Hittade två armand plus jackan och t-shirten. Båda plaggen kommer från new yorker. 
 
 
 

2;e nov

 
Hej på er , Första fredagen i november, regnet är i luften , själv ska jag strax köra in till stan och hämta upp john,tessa och diana så ska vi dra till nya köpcentrumet i malmö, ska bli riktigt trevligt :)

1,a Nov

 
Tumblr.com
 
Wow första november, snart är de jul :) Nu blir det en stabil frukost här hemma med smoothie och grejer sen blir det jobb, hej så länge !

RSS 2.0