31,e oct

 
Sista dagen i oktober är här , brr, november imon , nu blir de snart vinter på riktigt. Idag är jag äntligen ledig, så skönt ! ska in till stan , till kyrkogården med jenny, sen fikamys hemma hos henne med fina tjejer!
 

H&M news

 
Här är lite nytt från H&M 
 
 

Några bilder

 
Någa bilder som är tagen i oktober , nu hoppar jag in i bilen mot stan, först till mamma o lämna lilla lucy sen till jobbet !

Bootsen

 
Hej , Jag fyndade dessa på skopunkten för 200 hundra-lappar , dem är lite fulsnygga sådär, men de sitter så skönt o rejällt på foten, så jag gillar dem massor ! Har förövrigt idag efter städjobbet haft besök av fina tessa, haft en super mysig kväll och imon blir de jobb igen, godnatt!

Fina tjejen

 
Har jobbat hela helgen, så har inte mycket skoj och uppdatera med just för tillfället, men mamma och pappa har passat lucy , o de var ute o gick med henne i de fina vädret, o denna bilden fick jag i mms,:)
 
 

Army pants

Via; tumbrl,angelicablick,weheartit
 
Nu sticker jag till jobbet, men tänktw bjussa på lite army inspiration

Torsdags fika

 
Efter jobbet idag blev det en fika Hos Diana med kusinerna , mys !

Nice things

 
 
 
Inspo: H&M,modekungen, tumblr

Coca Cola



 
Idag lever jag i mitt coca cola linne som jag fick av mamma i sommras efter att hon och pappa hade varit i london, det är ett syfte med att mamma gav mig detta, jag älskar coca cola , men har faktiskt skärt ner rejällt på de där , dricker endast på helgerna ( oftast 1-2 glas ) och har knappt något sug längre!
 

Wet n Wild

 
 
Fynande en skuggpalett och ett ögonbrynskitt på gekås för typ 60 kr tillsammans ( wet n wild) Det värsta är att de är bra med , brynkittet är väldans bra o de mörka färgena på skuggpaletten syns rejällt och sitter länge den enda nackdelen är att  de lite ljusare tonerna är lite klena. Enligt vad jag läst på nätet är wet n wild med på PETA listan och ska därför inte testa sina produkter på djur !

22 oct

 
kjol:bikbok, strumpisar:H&M, t-shirt:gina tricot
 
Hej , slänger upp en bild på vad jag har på mig idag , nu ska jag snart laga kvällskäk men först gå ut en runda med lilla lucy

Stars in my ears

bikbok

Tishan

Sprang in i denna fining igår inne på ginratricot, älskar t-shirtar med tryck och passformen är perfekt. , bra köp ida bra köp !

19 oct

 
Äntligen fredag, ska nu iväg till stan o städa ( på kontoren) , väl färdig vid tre tiden , hem snabbt sen skjussa in Rikard till stan , ( han ska på jobb fest) medans jag pch lucy spenderar fredagskvällen med kycklingvingar hos mamma och pappa , mys!

18 oct

 
 
2 pics från gårdagen , god smoothie och promenix i skogen vid nissan

17,oct

 
 
Bjussar på 2 höstiga bilder
 

Precis druckit en mumsigt god smoothie och snart ska jag ut i skogen och gå en långpromenad med lucy !

två nya

 
 
 
Äntligen fick tidningstället från åhlens bli mitt , & skärpet kommer från gina tricot 

15.oct

 
Uppdateringen må inte va den bästa just nu , förra veckan va rätt mycket jobb, och idag har jag lite jobb o fixa så uppdaterar senare idag när jag är hemma igen , har en lugn o seg vecka framför mig , så kommer nog ha tid för bloggen. ha de fint

Space

 
 
Tröja:gina tricot 
 
VIlken fin höstdag det varit idag, soligt o vackert. tog en härlig promenad med Lucy innan idag , tog lite bilder får slänga upp  några lite senare !

Inspiration

 
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
weheartit.com
 
Inspirerande någonting er ? - jag älskar alla snygga detaljer, bilderna ger dock lite sommarkänsla, vi är långifrån där tyvärr 
 

Details at home

 
pic 1 : köpmannsdisken som vi fick av de förra ägarna ( funderar på att måla om den o fixa den, en hög med modetidningar och kokböcker och jakttidningar ( min kille jagar o är intresserad av jakt o fiske )

pic 2 : min fina hortensia från jobbet
 
 

sunday

 
 
Höstrusket råder för fullt, jag sitter framför kaminen med datorn i knät och en smootie i handen och en liten söt vovve jämte mig . Sitter inne på shoppingsidor och shopping suget rusar genom kroppen , ovan är 6 stycken favoriter från gina tricot. NÄ om man  skulle ta tag i tvätten och sedan gå ut med lilla vovven

Härliga lördag

 
 
 
 
 
 
Äntligen har mina skor kommit , gillar dem massor , väskan är ett fynd jag gjorde igår på gekås 
 
Efetr jobb igår så hoppade jag och anna in i bilen mot gekås , var där efter 4 , och kom ut där vid 8 och satte oss sedan på burger king och åt, så kom hem sent, men de var det värt, så mysigt!

Rain

 
Denna regniga onsdag bjussar jag på en awesome bild på klingan
 
Hallå , godkväll godnatt , ! har varit väldigt frånvarande de senaste dagarna, har haft fullt upp med lucy och allt här hemma och jobb, det var inventering till kl 23 igår kväll på jobbet, o jobbat hela dagen idag med  , och imon med ,Men inventeringen var klar vid 12 idag så efter lunch frågade jag chefen : vad vill du att jag ska göra nu ? , ja du bara finns i butiken och snacka lite skit , haha så varit slappt på jobbet nu efter vår stränga inventering , men vi har fått massvis med godsaker, 7 olika sorters kakor typ , marabou chocklad kaka,smågodis, kladd-kaka, tuppkaka ,  coca cola, ja allt, imon är de kanelbullens dag , har hört viskning om att de bjuds på kanelbullar, ibland har man det allt bra på jobbet :)  

Modekungen- 4 wanties


Årets första julstjärnor ?! -rosa bandet

 
Pic plantagen 
 
Förra veckan på jobbet trillade årets första princettior ( julstjärnor) in,, dessa rosa varianter brukar vara tidiga men något extra tidigt iå, då  vi har ett antal rosa växter som stjöder rosabandet, blandannat denna- en riktigt bra grej!

Min måndag i bilder