Nice things

 
 
 
Lite fint från H&M ge mig allt känner jag, de blåa byxorna har jag , kostar 99 kr, mitt bästa köp iår helt klart
 
Jahaopp, varit en intensivfylld dag, o imon o hela helgen blir de jobb, älskar att de har börjat komma igång lite nu. Efter jobbet blir det direkt bio &mat !

words

 
Blev visst en jobbdag idag med ( måste inom ena kontoret där jag städar med efter jobbet ) så blir dubbelt med jobb, låång dag, o börjar redan nu snart, så du måste jag hoppa in i bilen

chuck and blair

 
Har börjat kolla gossip girl från början , då jag kom av mig från serien , är snart på säsong 5, så har inte så mycket kvar nu , började morgonen med ett avsnitt och en god frukost , nu blir det ut med vovven innan jobb. 

Fajitas

 
I fredags gjorde jag fajitas , så otroligt gott, kul med lite omväxling mot tacos 

Lördag

 
          Ny bh/topp från; Monki
 
Haft en härlig ledig lördag, åt god frukost med varm chocklad och har städat och gjort fint hemma, ikväll blir det lite partaj ! hoppas ni får en fin fin lördag
 
 

Skönaste legginsen

 
Gillar dessa döskalle leggins super mycket, så sköna. kul med lite tryck ; H&M

Lyckans moster

 
 
 
Första april flyttar min minsta storasyster med familj hen till halmstad igen, efter att ha bott i malmö en längre tid, lyckoruset som infinner sig i kroppen över att få vara så nära dem alla ,och  Ellen o Gustav är gigantisk

New dress

 
Såg denna på ginas hemsida och blev lite små kär, så fick bli ett köp!

Breakfast and sunglasses

 
 
 
Idag så började jag dagen med en stadig god frukost , och igår köpte jag mig ett par runda solbrillor, ungefär så händelserika har mina två senaste dagar varit , haha

Så jäkla bra

 
Jocke berg kungen har gjort det igen till petra marklund, grymt !

Äkta varmchoklad

Mums ! smällte riktigt varm chocklad ihop med mjölk och slängde i vispad grädde o marshmellows , vad kan passa bättre en kall vinter vit måndag som denna ?
 

Snöiga fredag

 
 
 
 
 
snön faller ner och jag är igentligen rätt trött på den men jag har en vovve som älskar den , så de blir till att gå ut och leka i snön!

Instagram bilder

 
 
 
 
Följ mig på : idiidan på instagram

Inspiration


sunday

 
Heeej , bjussar på en ego bild, i brist på tråkig uppdatering , behöver lite motivation och inspiration just nu . Nu tänkte jag sitta och leta massa fin inrednings inspiration, vill ha en massa nytt o fint här hemma !

Inget kunde röra oss

 
Way känslan att va ledig en helg är så skönt, har städat, gjort vår fint här hemma, varit ute i friska luften på en promenix med Lucy , och nu tar ja det bara lugnt med datorn i knät och ett glas coca cola i handen,mys!

julen ut

 
Har gjort mig av med de flesta julblommorna och börjat pimpa med nytt, vad passar bättre då att vi på plantagen har halva priset på alla gröna växter ? wie, i fredags köpte jag på mig en lite nya gröna växter till alla fönsterna !

marinblått och randigt

 
 
Jag tror minsann jag är kär , hopplöst förälskad i alla marinblå kläder och blå vit randiga plagg. Whateverland tröjan är från gina tricot , och randiga skjortan från Vera och moda, t-shirten är Rikards som jag köpte i våras på topman i london .

sequin bag

 
 
Ett litet rea fynd jag gjorde på ginatricot var denna fina kuvertväska 
 
Jaha mina vänner, varit en fullspäckad vecka o helg med jobb,  Men kommande vecka blir väldigt lugn 

H&Ms vårkatalog

 
En stressig vecka, med massor med jobb, men blev överlycklig när H&M katalogen damp ner i brevlådan häromdagen , lyckan att titta i den framför kaminen efter en 10 timmars dag med inventering är stor. idag är det fredag och det vankas två jobb, svårt o få ihop ett men de ska gå . tjohej trevlig helg på er !

2012 bästa händelse

 
 
2012 bästa var helt klart när jag och Rikard fick våran lilla Lucy

RSS 2.0