Jag har bestämt mig

tog ett långt bad hemma hos mamma och pappa precis när jag kom hem små febrig o frusen o halsont från jobbet. o jag funderade och funderade på bloggen, den har varit så trist på senaste tiden, känns som jag känner mig tvingad att läsa alla bloggar jag läser och att uppdatera , o när inläggen inte blir bra( man känner inte att man ger andra något av det , då är de ingen idé) just nu pågår de endel förändringar i mitt liv och jag har en jobbiga grej som hänger över mig , o jag är fortfarande dunderförkyld och jag jobbar rätt mycket nu , förut har jag sagt att jag ska ta en paus men aldrig gjort de, bloggat typ i 3-4 år , plus att jag har köpförbud nu , så har inga roliga personliga grejer o inspierara med direkt, eftersom kläder o mode är det jag älskar, sen har jag ingen fungerande kamera heller, så ja jag tar en paus nu helt enkelt, tills saker o tingkommit i ro och jag har stinget tillbaka! Hoppas de finns någon där ute som gillar min blogg och kommer vilja läsa sen den när jag är tillbaka med energi! Ta hand om er så länge

svartvittHej på er, har jobbat hela dagen, och kom precis hem, ska duscha o fixa mig för en familjemiddag hos mamma och pappa !

Doftranka

Å kassa mobil bild, men vet ni idag på jobbet fick alla som jobbade idag välja ut en grej. jag valde denna fina doftranka , o köpte krukan själv ( orättvis bild på krukan , men den är hög o jätte fin) så blomma och kruka kommer alltså från plantagen, fick även med mig en till grej som ingick i de vi fick välja, visar någon annan dag!

Fredag fredag123... hinner man knappt räkna till innan det är fredag igen , men visst är de underbart ? fredagar är min favorit dag, ska snart iväg o handla lite mat innan jobbet sen blir det jobb ett par timmar, sen ikväll ordnar vi mat för mina rara föräldrar som kommer hit ikväll!

4 svarta klänningaralla från Nelly.com

Mys med EllenIdag har de varit min lediga dag av 10, så har kört med pappa till Malmö o hämtat hem syster, ellen o tommie som ska va hemma hos mamma o pappa över helgen, så idag har jag varit här o myst med sötisen :)

Orange and blue


http://nyheter24.se/modette/angelicablick/

snygg kombo som vanligt av angelica blick , o väskan från romwe är lite to die for!

Har inte mycket skoj o komma med annars, kom hem från jobb för en timmesen, lagat spagetti o köttfärssås och krasslar, min röst håller på o försvinna och de börjar göra ont i halsen igen, trist som attan, imon blir de jobb 7-16. Hinner knappt hem innan man ska dit igen :)


Första November

pic:fashiontoast.com

Då var de redan november då , skönt att de inte blivit så kallt än, nu bär de iväg på jobb 1 av 2 idag . hemma efter halv 8 !

RSS 2.0