nu när jag för stunden känner mig lite piggare

så kan ja ju passa på att uppdatera massa, men ja har ju ingenting o berätta . För hur mycket kul händer i mitt liv nu  när jag är sjuk? haha

Men iaf i söndags fick jag panik , shopoman som jag är ( eller som jag var) min pojkvän arbetar strängt för att inte få mig att köpa massa . så ja , jag fick lite utbrott häromdagen , TÄnkte va shit fick lön förra veckan, men blev sjuk så har inte hunnit köpa nåt än , haha . Så ja surfade in på asos , o hittade så klart två linnen , eller massa mer. men fick begränsa mig . Förra månaden köpte jag högst 4 klädesplagg , sjukt stolt ! förut kunde ja köpa flera flera i veckan .





Hur som helst så blev det detta linne ( o ett annat , men orkar inte ladda upp bild)


sjukt rastlös

Emellan åt när ja mår lite bättre , då blir ja så rastlös. har man legat till sängs sen i fredags , så blir man sjukt rastlös , för de mesta orkar ja inte göra nåt , men när värktabletterna värkar o hjälper o på dagarna å så ( då mår man ju alltid bättre) då går man på väggarna , sen för de mesta är jag inte sugen på n¨ån mat ingenting , sen när ja väl blir sugen på nåt, så kan ja ändå inte äta , så lamt.  å samma tv-programm hela tiden. har inga roliga filmer hemma heller , har lite på datorn, men orkar inte sitta vid datan . blä bu


så trött på detta

Ja vet att det ända ja skriver om är att jag är sjuk osv. men detta är sjukt drygt. vill kunna jobba o vara ute o känna mig normal . Är skit svag i hela kroppen , ingen ork ingen matlust ingenting, spydde i morse. sover inte om nätterna. detta funkar inte :/


kul liv

kul liv osv. Men jag är glad att de inte va körtelfeber !!! :) o att febern är väldigt låg, nästan ingen alls idag faktiskt. sjukt att den kan försvinna så snabbt , hade nästan 40 igår kväll ;S . men jag har ont i hela kroppen o min hals. aj aj . Men men har fått stärkare antibiotika nu , NU ska ja fan va frisk. men måste stanna hemma fleera dagar , det ska jag med. för tänker bli frisk ordentligt nu !!

Igår va en mardrömsdag , så glad att ja mår bättre, saknar dig  R





har varit lite extra tankar

Under veckan har de mest varit lite tankar o så som snurrat runt i mitt huvud, kanske inte så ovanligt .  Men blev lite ledsen , eller ja det är inte det rätta ordet , men aja. Varit lite prat o så med Rikard o så , vi är väldigt olika i tankar , han tänker nog inte speciellt mycket skulle jag vilja säga, tänka gör han ju , men inte på oss, så mycket som jag gör. o de kan väl störa mig lite ibland.

Men när jag frågade honom häromdagen vad tänker du på ? ; Dig ida, hur mycket du betyder. hurledsen jag skulle bli om du gjorde slut eller något sånt med mig, skulle inte klara av det, du betyder för mycket.  
Ibland kan de vara bra att tänka så , så man inser va man har ..  va nog mina diskussioner som fick han o inse lite.

what

ja jag är seeeg på att skriva , urkass på det . har haft en ohädelserik vecka typ. men igår blev det bulls med mats, jonny, emma . vi åt gratis buffé , gott. gratis e alltid gott :) sen drog vi oss till mårtensson , till kareoken , trevligt  . träffade vladde, gardell o resten där o så .

Jag vet att jag är bra på att beklaga mig . så in ii.... Men vafan jag orkar inte. Förra onsdagen märkte jag att ja hade halsfluss, gick till doktorn som sa det, fick peneclin , den försvann på två dagar. så i en vecka nu har jag mått bra i halsen. sen igår kom allt tillbaka. så har ja fått halsfluss igen ?  ;S fy fan. , plus att ja inte ha nån röst. detta är jätte kul! vill någon mig nåt illa eller?

nu i pausen på beck

så hade jag tänk lägga upp bilder från i går , men orkar inte. dem finns på facebook ! kolla där är ett tips , om man är intrreserad.. så ja haed ju inte behövt skriva ett inlägg, men nu gjorde jag det iag, för att visa att jag är duktig o uppdaterar .


En bild tänker jag lägga upp bara för den gör mig så glad .









jag hatar o komma på rubriker

förr va ja mer finurlig o lite bra på att komma på bra , tänkte säga häftiga rubriker. men de är väl kanske inte min grej men iaf. Va mer påhittig förr med typ , jaja palla haha ,

Varit en bra helg nu sitter man här o dricker apelsinjuice, gott, ska ta ett bad , härligt sen kl 9 är det beck !
Idag har man jobbat o varit med Rikard på eurostop , han shoppade lite , tänka sig alltså . haha. sen drog han . har bara varit hemma , somnade i soffan lite, ja ida är en trött ida på en söndag, vem är inte ? .

I fredags hann ja inte mer än att jobba, direkt till stan o köpa present till emma o lina sen direkt när ja kom hem hade Riakrd kommit, packade mina grejor tog en snabb dush sen drog vi till han , inom oskarström först, han skulle till systemet, o vi handlade lite på ica o så . sen så när vi kom hem till han , fick ja följa med ut i ladugården. haha . Hans föräldrar e på semester så han o hans bror har fått sköta gården nu en vecka, haha. tänk att han fick me mig in där alltså, ni som har sett rallybrudar , så jävla farligt tycker ja inte det är att gå in i en ladugård som hon där i filmen , dock var det enda vi gjorde att mata kossorna , de har bara kossor o hönor o 3 hundar , o massa harar med :) dem är söta. Ida är ju ingen stor djurvän men har blivit lite bättre med det, haha jaja , sen duschade vi o så , ( för man luktar fan inte gott efter man varit i ladugården ) haha . sen gjorde vi ( eller ja , han o hans bror) hemmalagad pizza. sen drog vi till hylte till en kompis till rikard, va där under kvällen sen åkte vi hem o sov.

sen igår lördag, blev de slapp på dagen tills vi drog till stan , o ja kom hem o duschade o gjorde mig iordning , sen blev det då hem till emma o lina o fira o ha fest för dem. det va trevligt , trevligt. sen blev de staan . blev B&B o så . trevligt

Nu ska jag bada.

vill ha

ååh vill ha massa fina kläder , o så , men är en sparsam ida , jag har så sjukt mycket kläder, det är inte frisk o köpa flera klädes plagg i veckan som jag brukar göra, denna der har snart gått en månad sen jag fick lön sist o på den månaden har jag köpt 3 klädesplagg o en bh , en mascara ! det är sjukt bra för att vara ida !! stolt ! sparande 2,5 denna månaden men fick ta av dem till körskolan , får lön om 6 dagar e fortfarande inte pank!!

Sen vill ja ha långt hår ! det suger när det känns som håret inte ens väcer en mm på en månad typ, sugigt
fattar inte alls hur jag kunde klippa mig så jävla cp kort i höstas, va hände me mig ? mådde la inte så bra , va mig inte lik

så glad att jag nästan är frisk., halsen blir nog bättre imon , pencelinet hjälper ju . Imon ska jag försöka jobba :)





bye the way , ibland slutar folk aldrig att förvåna än ! haha




På benen SNART igen?



För alla som missat har jag legat sjuk sen i tisdags, e fortfarande inte helt bra , men e på bättringsvägen värkar det som iaf. Blivit av med den höga febern på över 39 grader, o va hos doktorn igår o han sa att ja hade halsfluss  , va det ja misstänkte, så äter pencelin , så snart ska väl halsen bli bättre med. Annars e det bara den o magen ja har lite problem med, magen e så tom, inte kunnat äta sen i tisdags, o har spyt några gånger med , pga av att ja varit så svag. Nu är väl aptiten lite på väg igen, hoppas jag ? lyckats äta en fralla till frukost , o ska äta lite soppa nu !

Hej på er i vårsolen !

sol sol sol !

Beklagar att ja inte skrivit på 4 dagar , folk måste ju tröttna på att läsa min blogg. Men jag har inte glömt dig blogg, har faktiskt haft lite o göra de senaste dagarna , men ändå inte. haha . var ju trots allt ledig hela helgen , min lediga söndag i söndags. den skulle jag egentligen viljha haft nu på söndag igentligen , men men , inte så mycket o göra åt . Emma o lina ska ju ha sin födelsedagsfest på lördag, med mat o dricka o sen utgång ,  med trevlig folk som är bjudna.

o nu hinner jag typ inte skriva så mycket mer, för lina ringde, ska träffa henne nu , tjarååå.


förresten mår ja inte speciellt bra idag, genomförkyld o träningsvärk som faen , men är ledig o det e fint väder. så lite måste ja ge mig ut , så det så. jag får skylla mig själv om ja blir värre ! ;)

 

jag har tappat greppet

har tappat greppet lite om min blogg. vet inte ens om det är några som läser direkt , man tappar ju framför allt läsarenär man inte skriver något intressant o när man inte uppdaterar ofta. jag har varit kass på det de senaste tiden . Har inte haft ork denna veckan. igår kväll o förgårskväll var jag bara hemma då hade ja haft tid, men ja pallade inte . sen måste man ju ha något o skriva om med. Har nog inte det, haha. I onsdags var jag med kusinerna iaf i stan först , käkade kebab sen hem till dem osådära. åt kvällsmat där sen som pappa pille gjorde, o jag o emma olina satt o snackade om festen . deras födelsedagsfest nästa lördag ! kan nog bli bra det döö . Denna helgen blir lugn . mamma o pappa är hos syster i helgen så man har ju huset för sig själv, hoppas man slipper sova själv , vill jag inte. får la se vad riakrd ska göra, han kommer antagligen på lördag iaf. om han ska ut idag kommer han redan i natt , men han planerar inte sin helg fören efter jobbet vid 4 typ på fredagseftermiddagen, lame . tycker jag. jag vill gärna veta hur min fredag ska bli iaf på torsdagskvällen, men men skit samma , lina o emma o co kommer ikväll o vi ska beställa mat o ha spelkväll , nice shit .nu ska jag sluta skriva, va inte alls meningen o skriva så här mycket. jag ska ju till jobbet. tjorå


mardrömms ögonblicket i morse

Kl 6 ringde Rikards alarm, o han vägrade stänga av det , de skulle ringa till de slutade ( de gör ju visst det efter ett tag) det taget kändes som en halv timme , jag hann liksom vakna o bli pigg. och jag är ledig idag. så de kändes skit. haha, men kan inte bli sur på han , fick ju gosa med han innan han gick till jobbet . well well idag ska jag ta ett steg till ett förnyat liv, haha . vad berättar ja sen , nog när ja kommit någonstans me själva grejen. haha


 john men tack för din kommentar, du e bara avundsjuk ;) hahah . grr

vill ha vår typ kanske ?



Jag vill ha vår nu !
glida runt med emma o lina i deras cabe ( hur skiten stavas tss. )


Får en tid hemskickat till operation av visdomstanden snart , blir nån gång vecka 14 jag ska göra det, ush jag kommer dö. men e nog gladast efterråt då ja blir av med skiten.. !!





kortfattat




Min helg har varit bra. fredagen var lite ös i . lördagen va seg. satt hemma själv o hängde kollade en bra film iaf o drack cola . Sen idag har ja jobbat lite, o varit på liten "söndags utflykt " med mamma  o pappa . sen hängt hemma o söndagsslappat o kollat beck såklart !

saknar syster förresten , båda förstås . men emily träffar jag nästan aldrig :/



idag är de lördag då ja

har precis ätit vitlöks bröd ja värmde i ugnen men fy va vidirgt äckliga dem va , nåt märke simmos hade så ja förväntade mig väl inte så mycket , men dessa var knappt ätbara, smaken va så vidrig. Jaja sitter hemma själv o glor, kollat disneydags o simpsson , har hyrt 3 filmer jag ska kolla på . mamma o pappa är hos min moster ikväll , o rikard skulle vara chaufför åt sina föräldrar så han va tvungen o åka hem innan idag, o ja jobbar imon ju så kunde inte följa med han hem . så trist. sånt som e lite jobbigt ibland, att han bor där borta i ingemanslandet typ , för kan inte bara åka dit över dagen sen ta mig hem på kvällen ,  det blir ett himla körande för honom isåfall , nej besväret vill jag undvara honom . imon ses vi nog inte heller, han sku lle spela innebandy o så . jaja ja klarar mig , som han sa ; ash du vill alltid vara me mig, ja e det konstigt ?
han säger ibland att det e skönt o ha lite tid me sig själv, jo det är det. men de betyder ju inte att man gärna sitter hemma själv o glor en lördag kväll ? ash aja .

Gårdagen va super blev en liten impuls grej där, lina o emma o jag satt hemma hos dem o dansade snackade kollade lets dance lite, o fotade me linas systemkamera , kul kul. sen begav vi oss till nicklas , rikards kompis, där va rikard , john o nicklas . sen drog vi alla till stan , så blev de moon för min del , me grabbsen , emma o lina gick aldrig in där . jaja det va en trevlig kväll helt enkelt :) !!





gosh va veckan går fort

låter som man klagar när man sitter på torsdagars morgonen på jobbet varje torsdag o säger ; jaha då va det helg igen snart. heregud va tiden går fort.. det är ju inget negativt med tanken på att det snart är helg, det dumma är väl bara att den är över lika fort som den kommer , man hinner knappt ens blicka,

jaja jobbat idag 8-4 gått bra , sen vid 5 åkte jag, catti o mia från ungdomskören med cilla o hälsade på vårkörledare marita som är mammledig, vi blev bjuda på köttfärspaj gud va gott :) muumsigt.

Va som händer i helgen ve jag inte än, inget speciellt tror jag. kanske nåt bigt med emma imon. men det blir nog ändå inte så, beror på . vi får se vi tar det som de kommer , tjo rå

förresten jag o emma bokade tid häromdagen. sjukt att de ska ta ett år nästan. lame




måste berätta

igår fick jag ryck. ställde mig o gjorde pasta o en apgod pastasås, om ja får säga det själv ;) haha. gjorde en sås på creme freiche , baconost, rödlök, chamioner , örtsalt, peppar , bacon och persilja på toppen, :) sen gjorde jag en kladdkaka efter med


En bra mars dag

Idag har de varit både lite höstaktigt ( kallt o blåstigt) o lite vårigt med , när solen är framme. De flesta onsdagarna jobbar jag ju bara från 8 - 11 så efter jobbet. tog ja mig ut på en runda här omkring , satte mig på lekplatsen på gungan där på min plats där jag alltid sen jag varit liten satte mig o tänkte när ja behövde det. tänkte en massa minnen från området där man bor o lekplatsen, oj oj va mycket det är. sen blev de våra bästa år . o lite mat. nu ska ja koll gossip girl o lite sånt, o sen hinna städa lite innan Rikard kommer , se när man får åka i hans nya bil han köpte igår .



Jag vill ha vår nu !

godnatt nu ska ja genast sova!

Bums i säng är så trött. idag har de blivit jobb o en snabb runda i stan skulle fixa lite saker, sen blev det träning med mams , sen blev de slapp o ett bad med o ett samtal med rikard, han tycker inte om o snacka i telefon. gör några killar det ? tråkigt tycker jag . blö , han kommer imon kanske får sin nya bil imon , eller nån annan dag , låt oss se. well natti natti

nya krafter nya tag

Jag är på G igen o det är så skönt . har varit lite ur balans nu senaste tiden med all tandvärk. o inte orkar träna direkt, o har haft mycket sömn o ta igen . Idag tränade jag känner mig så pigg. Gött





Helgen min


I fredags vardet 22 års fest för dex!
Jaha vid halv 7 tiden i fredags kväll blev man uthämtad av kusinerna o de blev direkt till lokalen där vid diana , de va fest för henne , födelsedagsparty you know . väldigt trevligt där, sen blev det stan , mårtensson för min o emmas del iaf, resten va väl på skit valentine . Väl där inne träffade jag en massa folk , blandannat min pojkvän som va lite full , haha . sen vid 3 tog vi me mat från mc donalds o tog taxi hem till mig o vräkte i oss mat i sängen när vi kom hem ,

En toppen kväll med andra ord

Lördag; mys dag med Rikard!

När jag vaknade först vid 9 mådde ja så jävla dåligt så ja ville bara ah försvinna, jag tog en ibumetin ; la mig igen o somnad till halv 12, då mådde ja bra faktiskt. sen vid 2 tiden när ja fick liv i rikard sprang ja runt o hoppade här hemma. När jag hade fått liv i han så åkte vi till nicklas, rikard kompis , blev pizza time där o lite skum film, haha sen åkte vi hem till mig igen jag o rikard, cyklade o hyrde film sen , mamma o pappa va iväg på kvällen så vi hade stora tv , för oss själva. nice! men ja somnade såklart hela andra filmen . ojdå. typiskt mig liksom. haha

Söndag ;
jobbade i morse , 10 till 1 sen så slappade jag med rikard innan han åkte hem. sen sov jag hela eftermiddagen o åt lax till kvällsmat med mams o paps, sen har jag badat o snackat med emma o skickat bilder från i fredags till folk, sen nu kollar jag beck , men bajs paus me nyheter nu .

Tjorå. puss på er

Haft en kalas helg

UPPDATERING , men nu är det så att ja ska se beck. så ja uppdaterar i pausen , när det e bajs nyheter , tänkte bara visa att ja lever :) o säga min helg har varit lovely ! kommer mera , det kommer mera , seeen

RSS 2.0