Näst sista dagen på detta år

 
Hey på er 
 
Idag är de näst sista dagen på detta år , vilket innebär att det är nyårsafton imon, jobbar till halv fyra imon, sen blir de nyårsmiddag hos mal med hela gänget, ska bli så kul . MEN jag har ingen klänning , haha, ska gå på jakt här hemma nu tänkte jag :)

work

 
Efter två härliga nästan helg lediga dagar blir de nu en jobb helg. Efter jobbet blir de sushi med Diana och Tessa , mums !

gofika

 
 
 
Varit i stan o fikat med fina tessa som e hemma från norge !

Kappan

 
 
Äntligen !!  NU , äntligen har kappan från sheinside kommit i mina händer

En julklapp

En julklapp som jag fick av Rikard, precis som jag önskade :)

Mys jul

 
Haft en fantastiskt mysig jul,ville bara säga det, återkommer när jag har mer lust :)

God jul alla fina

 
 

Jordgubbssmothie

Börjar morgonen med något gott och fräscht, nu blir det snart en lång dag på jobbet igen ,  till 20.15

Four days until dhristmas

Bilder ; weheartit
 
Å jag har så svårt , svårt och få julkänslor , fast jag jobbar i butik och får in julgrejer i augusti månad , och andra sidan så blir de inte detsamma med julkänslor som man hade när man var liten,  har ni mycket julkänslor ? sen är ju snön lagom bortslaskad nu också , det gör ju endel . Har ingen gran hemma än, men vi får en i julklapp från jobbet så jag ska få med mig en hem idag:)
 
Har varit ledig rätt många dagar nu och gå på och börja jobba som mest nu när alla andra snart går på julledighet ( har valt de själv ) trots att jag älskar julen , men jag gillar och jobba med  . Vi har öppet till 20 hela denna veckan , så har tre dagar dagar framför mig med jobb till 20.15 

Onsdag 19;e dec

 
Mina favo levis jeanshorts behöver ju faktiskt inte ligga och damma , inte när de finns tjocka strumpbyxor och plusgrader

Wishes

Gjort ett litet lyx kollage lagom nu inför jul , lite drömmar  ;

Köpenhamns-trippen

 
Vaxade pants; Zara | topp : H&M
 
Oh så mysigt de var i köpenhamn , vi kom fram runt 11.00 i lördags förmiddag, vi hann med ett par timmar på ströget , kollade i affärer och åt på ett jätte gott lunchställe.tack syster för tipset! Blev kvällsmat på hard rock café och sedan tivoli efter, där vi strosade runt bland alla ljus och bland alla brändamandlar ställen och jultomtebutiker. Och tog varsin irish coffe på ett mysigt café . Sedan tillbaka till hotellet, och på söndag förmiddag efter frukost blev de hemfärd, ingen lång vistilse men alldeles lagom ! 
 

At home

 
Landat hemma igen , klyschan ; borta bra men hemma bäst stämmer väldigt bra  ,har mycket o hinna med denna veckan, pju !

Copenhagen. nu bär de av

 
 

14,e dec

 
Har fredagsmys framför kaminen med lucy ,  snart blir de film och lite chocklad fondue , är ensam ikväll, då rikard är på julbord med jobbet. Imon blir de köpenhamn, har ni några tips på någon speciell /annarolunda affär , bra restauranger med mm i köpenhamn? 

Leo frossa

 
Fina leo-nyheter från H&M
 
Glad lucia på er allihopa, själv är de en låång fullspäckad dag med jobb, sticker iväg strax och blir jobb till kvart över 7 !

Dumma mig

 
 
Är så himla tjurig på mig själv just nu , såg dessa paljettleggins (som e mycket finare i verkligenheten) i butik i stan typ förra veckan inne på ginatricot , klämde och kände, men kände att jag inte visste om de skulle bli så användabara, nu har jag inte kunnat släppa tanken på dem, då de e slut i butik i halmstad och bara finns i L på hemsidan, ska kolla i köpenhamn i helgen med, kanske hittar de där eller något liknande!

11.12.12

 
Bjussar på en inte sådär jätte bra bild. ser stel o sådär ut , men men , slänger in ett litet inlägg iallafall, jobbat ett par timmar, med städjobbet idag , nu är jag hemma med lucy och ska städa o göra lite julfint här hemma , och även slå in lite klappar 

tomt

Det ekar tomt här just nu, har ingen motivation och ingen tid just nu, senare i veckan kommer ja nog va ledig endel, så då kommer de nog uppdatering , kram 

Space friday

 
Wie de är fredag igen, blir ett par timmars jobb, sen födelsedagspartaj för min fina vän malin ikväll, sen blir de jobb resten av helgen 

lambi

 
 
bildkälla;http://5inchandup.blogspot.se 
 
 grym jacka tjejen har
 
Hey på er ! såg twillight igår somsagt ,, hört mycket skräp om den , besvikelse o så, men ash jag e nöjd, jag tycker den va bra som alla de andra filmerna , idag blir de lite lite jobb , sen lunch på stan , sen leka 5-åringar me de bästa tjejerna, vi ska nämligen åka pulka / rumplapp i eftermiddag, haha , ska bli så kul
 
 

Två wanties

Två nyheter från ginatricot som gärna skulle få flytta in i min garderob
 

Hej, idag har jag njutit av en helt ledig dag, städat, och bakat lussekatter , nu dricker jag och rikard julmust och äter de nybakade lussekatterna framför house , mys !

wonderful lingerie

 
Triangeltopp och trosor ; gina tricot

Vintern har kommit

 
Hej samtidigt som vintern kommit till halmstad på riktigt så har jag inte hunnit priotera bloggen, varit jobb och så , nu ska jag o lilla lucy ut i snön !
 
 

RSS 2.0