Pink/blue



Pics Ilovewildfox.com

Snart drar jag med mamma och pappa till gekås , kommer spendera dagen där och kvällen blir sen ut med jobbet, mat på harrys och bowling på B&B, bra dag!

Paj


Haha trevligt att man ser toastolen där i bakrunden.

Nu ikväll blev jag den gottegris jag är så sugen på efterrätt så är igång nu i köket och ska göra någon slags paj av bären jag hade i frysen !


Onsdag


Topp/klänning: H&M , Byxor och väska Only halsband: kappahl

Har skurat rent hela ungen o spisen o gjort rent och fint i köket, tog en liten paus och provade lite kläder vet inte riktig vad jag ska ha på mig imorgon när vi ska ut o äta o bowla med jobbet, kanske detta?

90210 time

Onsdag och det är dags att kicka igång dagen med ett färskt avsnitt av min favo serie!

Vita ben


Tur att de är för kallt att gå ut barbent nu förtiden för dem där vita benen blir man ju livrädd för, haha. Strax ska jag iväg och handla lite mat, för ikväll ska jag o lina laga tacos i hennes lya, mys!

Slarvigt tvinnad lugg




Gillar min hel lugg men ibland är den svår att få till bra och vissa dagar är den helt enkelt ivägen , så då brukar jag fläta/tvina lite av luggen med hårnål bara, vips så är den borta bara "tillfälligt"

Tjugosjunde September - inspiration




pics: Fashiontoast

jag Behöver inspiration , gör som jag brukar när jag behöver de , surfar in på den största inspirations bloggen

Veckans första dag






Hej , godmorgon .. Jag har under morgonen här sprungit runt i min nya mysiga tröja och spelat wordfeud ,nu äter jag en rejäl frukost för att sticka o jobba 12-19.15 idag

sunny day



Hej alla, har varit väldigt seg och ledsam dag en riktigt funderar dag, mamma o pappa kom till mig innan och vi satt ute o fikade, så härligt väder!

Det känns så ofartbart,


Vladimir , en gammal klasskompis och vän har valt att inte finnas i denna värld längre, de gör mig så ledsen men hoppas du har de fint och mår bra där du är nu , Du var en solstråle hela du , så glad alltid. I skolan var du allas gullgosse, på mellanstadiet var du killen jag var super kär i, jagade dig på skoldiscona för att få dansa tryckare med dig till "i am big girl in a big world" ... Kommer sakna dig VLADDE , Hoppas innerligt du mår bättre där du är nu , du är saknad av så många <3

Scary hand

Jag skulle ta ett kort på mitt nagellack och mina fina ringar från H&M men händerna blir så fula på bild, eller ja åtminstone mina, ser lite skumt ut , men haha här har ni de jag ville visa !

 

Nu är maten i ugnen , buffalowings med potatisklyftor i ugnen och egen guacamole mums!


Gårdagens köp

Ginatricot


Friday



polo: cubus

idag har jag syndat o köpt en fin ljus stickad tröja på gina och en vinröd sjal , men jag ska hålla i lönen, kvällen spenderas hos mamma o pappa, ska äta plankstek här,MUMS imon är de jobb ett par timmar (dock inte på jobbet ska jobba för att samla in kundmedlemmar till våran kundklubb .

Ingen lär väl har missat



Denna fredagen med lön inkommen på kontot o nyheten att Monki skaffat webshop är ingen bra kombo;) Hur länge har jag inte önskat att de ska ha en webshop, nu så :)

Godmorgon, Godmiddag , Godkväll



http://ilovewildfox.com

Bjussar på dessa inspo bilder på denna fina tjej, har jobbat 7-15.30 sen handlat sen lagat mat och nu hänga tvätt och sen duscha o sen mys i soffan !

Some wanties

 



4 fina som kommer från Topshop , Någon favo?

Dagens detaljer



idag inviger jag mina skinnshorts från H&M

Double earcuff

 

 

Fashiontoast.com

 

 


Hösten har minst sagt krupit sig på





Det är kallt ute , det är massa löv där ute som börjar få en massa fina färger, det är nästan minus på nätterna , det regnar o blåser mycket vissa dagar, ljungen är planterad- ja de är faktiskt höst !

Red snake print



Inspiration från Stockholmstreetstyle


En vinröd ida


tröja:lindex, vit skjorta: H&M jeans H&M , halsband (någon smyckesbutik i malmö)

Hey idag har jag och mamma som med varit ledig umgåts hela eftermiddagen åkt bil o kört runt o gjort ärenden :) en riktig mor o dotter dag, så mysigt o behövligt ibland!

Lördagens



De blev den omgjorda toppen o de nya "skinnbyxorna" som fick bli lördagskvällens outfit, dock tog jag denna bilden innan jag gjort mig iordning, bara provade kläderna :) Igår efter jobbet blev de pizza och film & idol mys med finaste

söndag


pic weheartit.com

Bjussar på denna inspo pic nu ska jag dra till jobbet, hade en super trevlig kväll igår förresten när vi sa hejdå till vår jenny som ska ut på äventyr!

Rygg detaljer



Godmorgon på er denna lördag, igår träffade jag emma på stan på eftermiddagen sen blev de hemmagjord pizza o film o tv i soffan med Rikard, nu är det jobb som kallar hela helgen, men ikväll ska vi ha fest för jenny som imon drar iväg till oslo sen australien , borta a way to long.

Gjorde om en topp , vad tycks? det får nog bli den ikväll. Men nu måste jag rusa till jobbet!

Den där angelica




Källa: http://nyheter24.se/modette/angelicablick/

Säger inget mer, behövs inga ord, detta är ett inspirationsinlägg , och hon är en toppen inspiration.eller ja jag kan säga godmorgon :)


Tvillingar!


Pic : olsen twins

På tal om tvillingar , igår fick jag reda på en väldigt rolig nyhet, visste ju att min ena syster väntade barn MEN igår fick hon reda på att det inte bara var en, de fanns två i hennes lilla mage, de ni, fräckt destutom två små pojkar är de och nog enäggs :) /Stolt moster

Coola detaljer


Älskar väskorna framför allt !

Hej på er , Igår var jag ute i skogen hela eftermiddagen/kvällen med Rikard, vi plockade svamp och åkte sedan hem till hans föräldrar. mysigt. Vi fick massor med svamp, Men vet ni : nu måste jag rusa jobb idag, hemma runt halv 8 ikväll. Hej så länge

Ringar



Är alldes för kass på att använda ringar har dussintals så får bli lite bättre på att använda, tycker det är fint med många små nätta ringar .

Utsvängt



Är de något jag alltid haft svårt för är det utsvängda jeans ( är en trogen stuprörs byx människa) men klingan bär de så snyggt !

En helt vanlig tisdag i september




Igår rensade jag bland en massa kläder, hittade denna kjol jag köpte för ett/två årsedan på H&M , har glömt hur fin den faktiskt är , nu är den en ny/gammal favorit :) Har precis ätit lunch, fick sällskap av min pojk, som nu for iväg till jobbet igen och snart ska jag jobba ett par timmar, inte så lockande att ge sig ut i vädret men glad att jag får jobba :)

Mitt H&M paket



Detta är en liten beställning från H&M som jag gjorde för 5 veckorsen, som kom igår.

Skinnshorts



Dessa shorts från H&M finns nu i mina ägor, Malin hade beställt dem men de passade inte så för en hundring (istället för 200) så var de mina, inte helt fel ( fast nu får jag inte köpa mer på flera månader)

En stor saknad






Är de något jag saknad stort djupt under sommaren är de min favorit serie , 90210 och vet ni imorgon börjar det i USA, så på onsdag kan jag antagligen se det igen , underbart . Detta är bilder från den nya säsongen , o jag älskar dem , dock är inte Liam med på dessa, han kommer nog inte synas i första avsnittet men han har inte hoppas av serien så han kommer visa sig snart, som tur är, han är seriens Hunk :)

Tankar om kvällsmat


Ibland kan man göra det väldigt enkelt men lyxigt och gott på sammagång .. Kvällens middag blev keldas thaisoppa, men jag strimlade fläskfilé och stekte o slängde i det, sen lite lök o paprika med väldigt gott enligt mig och ett hett tips !. Nu sägs det bli godis o film!

Grey





Har en favis-tröja från cubus på mig idag och leggins o en hatt jag hittade i min lilla "samling"

Modekungen


Om jag hade haft obegränsad ekonomi hade jag beställt allt men de har man ju inte tyvärr, så får drömma lite istället...

Vinrött



pic via : http://vanillascented.freshnet.se/

Oh, vad jag vill ha en sådan tröja i denna färgen, titta så snyggt med vit skjorta under o svarta byxor..

Morning light



Godmorgon på er !? Oj vad jag sovit gott, somnade vid 12 vaknade vid 10- perfekt , utvilad :)Gårkvällen spenderades hos Erik ( rikards bror) som fyllde 25, han bjöd på kåldomar och potatis o sås ( lite udda mat val kanske ? för en ungdom till kille stå och laga det själv ? nesh om ni frågar mig blev jag imponerad , coolt, detsutom va det jätte gott, men jag älskar mammas kålpudding, så detta tillfredställde verkligen min mage, mums! nej nu när jag började prata mat kom jag på att jag borde gå ut i köket o göra frukost!

Good felling




Ny transperant klänning/tunika (indiska)

Å tusen tack för alla fina tips jag fått om mascaror, hamnade till och med på startsidan , himla skoj!Nu ska jag samla alla tips och använda dem när jag ska köpa en ny mascara :)Nu är det 25 års-kalas hos Erik ! mysig fredag på er ..

Bröd



Var i stan innan och skulle fixa lite grejer och gick inom mammas jobb östras ( bageri) och köpte lite bröd och fick denna fina påsen av söta mammi ! Nu ska jag mumsa på gott bröd, mm

Tips , tack - Hjälp mig


Är de något jag blir tokig på är det att hitta en mascara som passar mig, känns som jag testat allt, är lite bitter just nu , kom med era tips, på vad ni har för favoriter ! snälla

Deep back



Har fikat med tvillingarna hos Lina i hennes nya lya ,
nu har jag ätit falukorv i ugn med mos som rikard lagat, nu blir det tv mys

Torsdag ? igen ?




Topp: gina, skjorta: H&M, halsband: indiska, ring: Jc

Godmorgon




Tre fina från H&M

Onödig info men inatt sov jag mycket bättre , woho . Skön känsla när man vaknar på morgonen utvilad. idag ska jag ta tag i massa nödvändigheter !

Höstsjukan


Normalt när hösten kommer , ska de bli lite sensommarvärme sen sakta men säkert lite kyligare o löven faller fint från träden,( man har på sig varma gosiga tröjor) men så känns de inte alls just nu, man knappt haft någon sommar och så kommer hösten, pang på och den är inte trevlig alls, konstant regn och rusk, de har blåst o regnat idag som jag vet inte vad, då kan inte hjälpa att man inte längtar ett dugg till höst o vinter

Kvällsmat ..

Fläskotlett med ädelost
4 fläskotletter
1 litet paket kvibile grädd/ädelost
soja
kalvfond
5 dl grädde
salt/peppar
några basilika blad

Förstek kotletterna lätt på plattan , (bara så de får lite lätt färg)
häll i grädden, sojan o kryddorna o fonden, kryddorna i stekpannan bland köttet
häll det i en ungsform och strö över osten och sätt det i ugn på 225 grader i 20-30 min
( under tiden som det är i ugn kokte jag potatis och gjorde eget mos till ,
sen när allt var klart toppade jag det med lite basilika !


givetvis blir det mer än den lilla portionen där ( det va min andra omgång, haha )

Black and orange


pic tagen igår, kjol: HM, polo: cubus

Onsdag morgon: det pissar regn ute, det har regnat HELA natten jag låg vaken i 3,5 timme kunde inte sova, det suger, särskillt eftersom jag varit ledig en vecka, och borde vara utvilad för en heldags jobb dag idag, men icke ryggen skriker av smärta med , menmen bara att slänga på sig jobb o regnkläder och piggna till ute i REGNET!

Höstmys

Att tända massa fina ljus och ljuslyktor är väl helt underbart ? de tre ljushållarna på första bilden köpte jag på maxi för 9.90 styck, helt klart överkomligt ja . Har myst med tidningar och tända ljus och lagat super god mat, fläskkotletter i ugn med ädelost, tänkte lägga upp recept någon dag kanske, men nu ska jag mysa framför tv.n jobb imorgon bitti. Kram

Gift



Fick denna "nyckelring" som en london gåva av Emma, himla fin . Man kan fästa den lite vartsom

Grönt



Fick med mig en grön kofta från gekås , jag gillar den !

HEMMA IGEN


bild Abbey Lee

Nu är jag hemma, vi stannade på gekås på vägen och vet ni nu är kl 20 det är idol!

on the road again...

Nu rullar bilen hem till Halmstad igen. Tack uppsala

Hemmagjord pizza.


Ny scarf

Höll hårt på planboken igår på san här i uppsala, men fick med mig denna sjal från H&M den är dock lite mer silvrig i verkligheten väldigt fin faktiskt..

uppsala dag 2


old pic

Igår när vi kom fram hade Nicke & Moa lagat jätte god tacograttäng som vi mumsade på , sen bara drack vi gott och snackade skit o glodde tv, Nu har jag precis duschat nu ska jag Och Mois snart ta en shoppingrunda :)

Kors

Dessa örhängen hittade jag på MQ igår, nöjd tjej .

Nu har vi packat bilen proppis och nu drar vi till uppsala !


Min lugg gör comeback




Frisyr



pics frida fahrman

Hon har alltid så fina frisyrer, Å

RSS 2.0