new icons

 
Är helt ledig idag, har bakat, och misslyckats, de där med att baka är inte min passion alltså , förstår inte vad jag gjort för ont , tur man är lite bättre på att laga mat , storstädar här hemma, hur skönt är de inte att det är fredag ? 

inrednings morgon

Började denna måndagsmorgon med att äta frukost och bländra igenom elle interiör (som jag prenumerar på) men inte hunnit gå igenom ännu , blev inskickad till jobbet lite tidigare än vad som va tänkt, så hoppar in i bilen nu och jobbar till 20 , hoppas ni får en super fin måndag!

Ebay fynd

 
Älskar att fynda fina ting för liten peng ; denna väskan är mitt senaste ebay fynd, en solig härlig söndag är här, ska ge mig ut med vovven, sen blir det att möta upp fina vänner inne i stan i eftermiddag 

världens mysigaste fredag

 
Igår efter jobbet mötte jag upp mina favs kusiner ( suddig bild tagen med min kassa mobil) Vi åt hamburgertallrik på bulls uteservering sen blev de en fika på roberts,, ett perfekt sätt att spendera fredagskvällen på 

I mitt sovrum på min hylla


I mitt kök

 
Vårt kök är ju gammalt o trist, ska ju totalrenoveras vid ett tillfälle lite längre fram, så länge får man göra de bästa av de man har , köpte en fin grytlapp från lagerhouse , o pryder med min absoluta favorit ört/krydda basilika !

Min fina tjej

 
Söta Lucy 
 
Godmorgon , då var det måndag igen . Helgen har varit kalas bra , i lördags var jag ute lite i trädgården och planterade lite, fixade och röjde lite , var även inne i stan en sväng och gick till pippilekparken med Syster, tommie och Ellen och gustav, igår fick jag åka in o jobba ett par timmar, idag är det städjobbet i stan som gäller sen är de bilbesiktning för lilla golfen, hoppas de går bra ! nu ska jag hoppa in i bilen!

vovvemys

 
I måndags var jag ledig och hade vovvemys med lucy , de har vi haft nu på förmiddagen med, men nu blir de jobb, stängning till 21, stängning igår, stängning idag , stängning imon men ja är så glad att jag får jobba så ja klagar verkligen inte :)

the one of a kind

 
 
t-shirt ;Gina tricot 
 
Denna streck-kods tröja kan väl inte passa en tjej som jag bättre , älskar den :) jag som skannar o ser så mycket streck-koder, hihi. Idag är de annandag påsk och jag är ledig och solen skiner det är så underbart, varit ute på en lång promenad o busat med Lucy. Och vet ni idag flyttar min syster med familj hem till Halmstad underbart !

RSS 2.0