Happy easter

 
bild via ; weheartit
 
Hej , åter står de still här, har jobbat och direkt efter jobbet igår blev det påskmiddag hos mamma och pappa , och nu blir det jobb åter igen, glad påsk!

Inspirations brist

 
pics ; H&M
 
Bjuder från två fina sommaroutfits bland H&Ms nyheter , mer än så har jag inte och komma med just nu, har inte den där glöden och inspirationen just nu :/

Ny vecka , nya tag

Bolsius doftljus hyllor som jag fixade 
 
Hej denna veckan hinner jag komma tillbaks till världen lite, förra veckan var kaos, jobbade mån-fre i borås o hjälpte till o bygga upp deras nya butik, sen när jag kom hem på fredagen blev de 25 års fest direkt, sen tjejkväll på lördagen, så varit fullspäckat, nu är jag tillbaks hemma, och nu idag blir de jobb till 21, vi har börjat med säsongens öppetider !

Månndag tidigt , ruggigt tidig morgon

 
( min frukost i fredags) hej godmorgon på er , klockan är inte ens 05 och jag har varit uppe i 45 min , packat, och nu hoppar jag in bilen för att åka till Borås och jobba hela veckan tills på fredag, ska hjälpa dem i deras helt nya butik (som snart ska öppna) kommer inte uppdatera här förens till helgen, kram!

Örhängen

 
Välkommen underbara soliga fredag , när jag va inne o jobbade lite innan idag o gick på stan o fixade lite ärenden fick jag med mig dessa finingar från H&M, Nu ska jag fixa mig för ikväll blir de kickoff personalfest på jobbet :)

& Other stories

 
H&M ägda varumärket & Other stories hemsida ;http://www.stories.com är nu fullproppad med fina ting  ( om någon själ missat)  jag blev småkär i följande saker :

Onsdag

 
hej , godförmiddag ! Ignorera min stökigt "bäddade" säng, har bäddat den 2 grr sen imorse, men har en liten vovve som älskar att hoppa upp o busa när jag ska bädda, haha. Har kollat ett nytt avsnitt av the carrie diaries och ätit en stor god frukost och varit ute i ett snön med lucy ( ja de har snöat i natt o snöar lite nu , suck, trodde de var vår i luften ? )  snart blir de jobb till stängning 

Hazelnut coffe

 
Godeftermiddag på er , jag har en ny drog , fick med mig detta hasselnöts kaffet från indiska , och nu är jag fast, ( jag som inte inte är en stor kaffe älskare) 

"fågelburen"

Godmorgon måndag, helgen går lika fort som vanligt , min har varit toppen, i lördags var jag o fin kusinerna på gekås , jag hittade lite smått o gott, fick med mig denna fågelbur , så nu blev min lilla myshörna mer komplett 1 Tjohej, nu blir de att slänga sin in i bilen o köra till jobbet !

Friday

Skinnjacka : Issue 3.1 , Brallor : H&M
 
Godmorgon, jag är så trött på mitt hår, vintern gör de så jäkla elastiskt o tunnt o tråkigt, o färgen på de är mega trist, piffar upp denna fredag med ett par mönstrade brallor iallafall. Nu blir de lite städjobbsfix på ena kontoret där jag städar sen direkt efter till plantagen o jobba stängning.

Thursday morning

 
Godmorgon , redan torsdag , hur ljuvligt ? har lite jobb o uträtta idag sen möte på banken , men först står frukost och promenix med Lucy på schemat 

Inrednings Inspo

 
 
 
 
 
 
bilder via ; http://www.designonline.se , http://www.granit.se , www.rumattälska.se
 
Plåtburkarna med griffellkritelappar på och glasboxarna på första raden älskar jag !
 

Karen walker look a likes

 
Blev lite jobb på båda jobben idag , så efter de blev de en snabbvisit inom bikbok o kollade om de hade de snygga karen walker look a like solglasögonen som jag dräglat efter ett tag,( och de hade fått in dem, woo) då jag är slarvig av mig skulle jag aldrig lägga ut 2000 kr för ett par äkta. 

Inne i en ny månad, går sakta mot vår

 
Nu är mars här , det är måndag vädret är ingen höjdare, men första mars i fredags bjöd på massor med sol, härliga dagar sådana, då kunde man inviga sina nya vårskor. Helgen bjöd på jobb och 25 års fest, kanon helg, idag städar o fixar jag här hemma 

Bond tema- Grymma tips någon?

 
Imon (lördag) ska jag till min fina vän jenny som har 25 års fest med bondtema , roligt tema tycker jag. tanken är att man ska tänka lyx och elegans när man klär sig , sminka sig, och frisera sig . grymma tips tar jag hjärtligen emot !

RSS 2.0