Nu fick den bli min

 
Beställde denna jacka i förgårskväll ( efter att varit sugen sen den kom ) den kom till mig redan idag, lycklig! Tack för att nelly levererar snabbt igen!

Almost natural

Härliga sol
 
 
Jag använder sällan mascara nuförtiden , eller ja det varierar, men de senaste två dagarna har fransarna varit nakna, (fin finne jag fått precis vid ögonbrynet) gillar min aprikos färgade mössa 

Måndag

 
Då var den fullspäckade och lyckade helgen över och vardagen var här igen!

Hattifnatt

 
Heej, idag kör jag på hel svart outfit o hatt
 
Nu i helgen har jag ordnat lite grejer för min rikard som fyller år på söndag, en liten överraskningshelg , så nu ska vi snart dra i väg på äventyr! hoppas ni får en fin helg 

collegetröjor

sheinside.com
 
Mitt favoplagg just nu medans det fortfarande är grått o kallt är collagetröjor i alla möjliga färger och tryck
 

Drömmar om bruna ben

 
jag är blek o tråkig , inge kul o ta bilder nuförtiden , jag vill ha sommar o sol

Glutta in hos oss

 
Syns det att jag gillar att dekorera med glasgrejer och blommor och älskar allt som är silver/metallic zink ? Nu när det går mot ljusare tider blir man ännu mer inspirerad och motiverad att göra fint här hemma!
 

Bananapancakes

 
Dagens mellanmål : bananplättar med kvarg och hallon , mums !

"julkulan"


 
När jag var och veckohandlade i fredags på maxi ( ja att veckohandlade på en fredag, ingen hitt) så hittade jag denna fina tvålpump , har letat efter en i silver som matchar ihop med det andra i badrummet . Vem skulle tro att maxi hade det jag sökte ?!
 
 
 

nionde feb

 
 
 
 
Hej på er , nu är jag äntligen lite ledig och har lite tid o lust för bloggen , igår hade jag shoppingsug också kan jag säga , köpte mig den fina ursköna jackan på ginatricot och jeansskjortan med !

Byx fynd

 
För ett tagsedan fyndade jag de starkt blå byxorna för en hundralapp och jeansen med leomönster för 80 riksdaler , båda på H&M . nöjd tjej när man får två byxor under 200

femte februari

 
bilder via tumblr
 
Jag lever jag lever ! inspirationen och tiden går inte ihop för tillfället, men ville säga hej med lite fina blomster och inredningsbilder .

RSS 2.0