19:44

Har lite dåligt med inspiration just nu så bjuder på en gammal bild , där man inte va lika blek som nu lite färg på kroppen just nu skulle inte skada ! har idag haft körlektion o sen jobbat , nu ska ja ta en varm dusch!

förinställdt



Skulle vilja kapa av Klings outfit rakt av !

Förövrigt , steg jag upp kl 6, begav mig sedan till körskolan , efter det befann jag mig snabbt hem innan jag begav mig till jobbet , så där är jag antagligen just nu när ni läser detta . Hemma ikväll

Beställt



Igår gick jag loss på den rosa väskan och de starkt mintfärgade linnet (trots att jag e lite mesig med färg) , båda från gina tricot!

The bag



Kärlek på väskan !


New bracelet

På gina tricot för en hundra-lapp fick igår detta fina armband!

Onsdag



Jaha Godmorgon, sov som en stock i natt . Sitter o läser lite körkortsteori och tänkte ge mig ut lite i de fina vädret, gå en runda här omkring , sen fixa käk . sen börja jobba kl 3. Är lite drygt att börja jobba så sent, man sitter bara o väntar ut tiden typ

Något grönt

Denna väska från modekungen skulle gärna få bli min nya kompis!

 


Just can´t get enough




Jag idag i min favorit väst . Varit helt ledig från jobb idag , har hunnit med massa grejer !


Tisdag





Bjuder på Inspo bilder från wehearit.com

Hade klantat mig imorse o satt alarmet en timme för tidigt, så vaknade vid 5 klar vaken o kunde inte somna om , har haft körlektion tog en frukost på mammas jobb sen , nu är jag hemma, det blir på tvätthögen direkt!

Shorts

99 kr på Bik Bok

Måndagens wanties


Skjorta, t-shirt ; Modekungen ryggsäck; Monki


10:13




Så här ser de ut på mitt soffbord just nu !

Jaha denna måndag blev inte ledig heller, skulle storstädat men blev inte så mycket med det ,blev inringd ett par timmar , igentligen fram till 5 , men måste verkligen övningsköra med mamma idag ,så ska jobba till 3 , så hinner ju med lite saker senare idag !

2 fina ting jag skulle vilja ha just nu !



http://nyheter24.se/modette/angelicablick/



http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren

Angelica har visst redan lyckas norpa de virkade shortsen från H&Ms Conscious Collection , snacka om lyckost! Victorias Bikini från H&M har en underbar färg!


beauty



Bild weheartit.com

Så mina goda vänner , efter en fullspäckad jobb helg med jublium på jobbet så har jag avnjutit en god söndagsmiddag hos mamms o papps, nu slappar jag i deras dö sköna soffa!


Sunday





2 gamla bilder

Godmorgon, hade en väldigt stressig gårdag , men väldigt mysig efter jobbet kom snälla Mal o Jenny och hämtade mig , de hade köpt med sushi så vi åkte hem till Mal , sen kom catta med. Vi slö tittade på titanic. Sen blev det ett rätt tidigt avslut , eftersom jag idag ska vidare på ännu en jobbdag !


fashiontoast




Bjuder på fashiontoast inspo !

förinställdt ! Blir bara detta inlägg idag, jobb sen sushi o filmkväll hos Mal!


Fredags inspiration !



Depend

Två nya lack från depend, köpte 2 för 50 !

Hej hopp, nu är jag hemma efter ett par timmars inhoppande av jobb, om någon timme bär de hem till svärmor på hemmagjord pizza ! blir lugnt hela helgen , då jag jobbar !


25.e mars

pics via knighttcat.com

Grym inspo!

 

Godmorgon, sovit otroligt djupt två nätter i sträck nu . Iidag säger jag grattis till min fina vän sanna som fyller år hon bor i australien och har gjort det i över ett år nu ! Nu ska jag snart bege mig in till stan ....ändrade planer blev inringd på jobb, va gör man inte för dem , dem hade det stressigt, klart jag kommer :)

HUNDRA LAPPEN



Vi har somsagt jublium på jobbet just nu , så köpte två orkidéer för hundra kronor , underbart
orkidé tok som jag är !

News på H&M







Inspiration





weheartit.com

Torsdag

Förinställdt detta, nu är jag på jobbet, för ovanlighetens skull började jag 07.00 idag !
vi har jublium på jobbet idag , så massa bra erbjudande på plantagen idag !

På mina hängare





På väggen hänger mina små älsklingar ..

New shoes



Kom hem från jobbet för en stundsen, gick inom skopunkten, fick me dessa hem , för halva priset 200 kr fick jag ge , vad tycks ? var lite osäker först, men gillade färgen så mycket, det är lite ljusare beiga i verkligheten, nu ska jag bara ta de lugnt, börjar 07 imon .


Senaps gult



Fina My Blomquist
Hur fin är inte hennes jacka ? Jag skulle inte tacka nej till hela outfiten faktiskt!
Senapsgult är så himla fint faktiskt , tror jag insåg det precis !

Onsdag

bild weheartit.com

Godmorgon, lagom trött och sliten idag kan jag säga, blev ju somsagt en dag /kväll med bus igår ,Vi hade möhippa för chefen , riktigt skoj , Började med champagne och överraskade henne , sen blev det krokimålning och så var vi en studio där hon fick spela in en låt o vi andra var med i bakgrunden, sen blev de dricka o tacos och lekar o härliga skrattstunder , var hemma runt halv ett! hel lyckad kväll !

Nu är det dags för jobb , hemma ikväll !


Dagens

vit stickad tröja - H&M , Mintgrön topp - H&M , Leggins- Only , brillor- H&M, skor- Convers

The sun is up - Somsagt det är 8 plus grader ute och solen skiner , underbar dag är allt jag säger! Nu ska jag fixa lunch och sen blir det en massa bus resten av dagen , förklarar sen ikväll när jag är hemma :)!

Tisdag


Michael kors , via jak and jil

Ljuva sköna soliga tisdag , gick upp 06.00 begav mig till körskolan o hade körlektion, gick faktiskt rätt bra måste jag säga , nu har jag ätit frukost hos mammsen och ska hem, har en rolig fullspäckad eftermiddag framför mig sen!

Varje gång du möter min blick


( haha ignorera att man ser bh.n genom linnet , byte till en annan mer diskret, :)

Så då var denna dagen genomförd, har gjort en liten mini "operation" nästan idag . Nej men för ett tag sedan fick jag en stor trästicka i benet från ett gammalt bord, trodde jag fick ut den . men tydligen inte, så i flera veckor har de på benet varit svullet o kliat så gick till doktorn idag, å hon sa att de förmodligen satt kvar en bit,så hon gav mig en bedövningspruta i benet och skar o skar , så hittade hon stickan, den va inte liten alltså , ush men nu är den borta ! skönt , sen nu ikväll åt jag en god pizza på stan med jen !


Dagens vill ha



skinnjacka: Modekungen

Hade blivit väldigt glad om  denna läckerbiten hängandes i min garderob
Och hade absolut inte haft något emot att springa runt i den hela våren !


Monday



Då var helgen över lika fort som den kom ! idag har jag fixat lite ärenden på eurostop , nu middag hos mamma sen ska vi övningsköra och in till stan , och uträtta lite halv trista grejer , hörs senare!


19:21


Å vill ha klingans Ralph lauren bågar !

Haft besök av mina fina föräldrar, bjöd på hasselback potatis och brunsås och fläskfilé med feta ost och en avvocado sallad !


yellow





Här är de nya linnet från H&M jag köpte i veckan !


sunday bloody sunday

Bild via knighttcat.com

Å ge mig hatten, brillorna, tröjan och skorna !

Heej, jobbade somsagt igår sen hade jag bråttom hem till kusinerna på fest , hellyckat , hel trevligt blev en natt på mårtensson med massa dans, har fruktansvärt ont i fötterna idag !

Saturday


Pics: knighttcat.com

Bjuder på lite hårinspiration så här på lördags morgonen
Drar snart till jobbet, rätt lång dag med öppning till stängning, sen födelsedags fest ikväll !

Fredag kväll


Gammal pic

Så nu har man cyklat hem från en lång dag på jobbet  i slasksnö med sliskigt duggregn.
Älskling har lagat hemmagjord pizza och köpt godis, så de blir fredagsmys i soffan !


Färg






Gul skjorta : Nelly trend
Rosa blus : Nelly
Orange blus: topshop
Vit klänning : Nelly
Grönt linne : acne
Ryggsäck : Asos.com
Conversen : Nelly

H&Ms vår trender

Bilder från http://kanal5.se/fridafahrman

Såg allt detta fina som ska komma in på H&M i vår på frida fahrmans blogg och måste säga WOW! En massa massa fint . För övrigt nu drar jag o jobbar 12-19.15 , hoppas ni får en fin fredag! trots snön , men det är faktiskt fortfarande vinter vare sig vi vill eller inte :)


Kvällens vill ha

Anna Lyne mcCord

 

Å ge mig armbandet !

 


Skinnjackan




Vet att vissa redan börjat inviga skinnjackan , men jag inte gjort det än, är ju fortfarande väldigt kallt .Men längtar tills man kan gå ut så här !


Tjuvtitt





Var i stan o fixade lite grejer snabbt inför helgen i och med att jag jobbar hela dagen imon o lördag. Det resulterade i att jag fick med mig 3 linnen , ska ta bättre bilder på dem sen . De är i helt olika färgskalor de ena två i nästan samma ljusa ton sen ett riktigt gult, härligt med pasteller men även underbart med starka färger!


Ryggsäck


Bild modekungen

En snygg rygga skulle man ju ta o införskaffa sig , vill nog ha en lite mindre med inte så mycket grejer på som denna har men den är ändå väldans snygg!

Just a dream



Jaha kom hem från jobb vid 5-tiden och nu har hunnit laga pasta o kyckling och vräkt i mig ,
nu ska jag hänga tvätt !


Ljusa Toner









Inspiration: Hilda Angelica Fashiontoast Vanillascented

Onsdag



Jag har kickat igång dagen med ett nytt avsnitt av Glee , när det är slut beger jag mig till jobbet

Gold



En av mina favorit köp är detta lacket från H&M jag köpte i höstas


I hallen





Tror jag behöver göra en rensning och lägga bort vissa grejer , kanske kan lägga undan de allra tjockaste sjalarna nu ? man kan ju hoppas, Behöver snyggas upp på hatthyllan ser jag , allt ligger huller om buller!


Asos




inspo från asos.com



Morning has broken

Man hade de ju varmt o skönt i sängen imorse motivationen till att gå upp 6.15 var inte stor destutom inte tanken att slänga iväg sig på cykel 07.00 till stan , men det är bara att gilla läget . körlekion snart! Hörs senare


FÄRG



Bild via http://nyheter24.se/modette/karinbylund

Ur H&Ms highsummer kollektion , H&M kommer nog bli grymt i sommar eller vad tror ni ?

Rött



En gammal bild

Hej svejs , kom precis hem efter en heldag på plantagen , nu ska jag hjälpa Rikard med kvällsmaten , Det luktar spageti o köttfärssås !


Garderobs fynd



Hittade min gamla sjal för ett tagsen , den är väldans fin !

14; e Mars



Läckra mönster och färger  , pics via jak and jil

Sovit väldigt hårt och djupt och gott i natt , nu blir det en brak frukost innan jobb


Färgklick


pic via stockholm streetstyle


Hur fint är det inte med en enkel outfit med en kavaj och en färgglad clutch?
Jag gillar det väldans mycket ...

Söndag

Haft noll inspiration de senaste dagarna , vet inte varför , hoppas de blir bättre . Nu blir det jobb iallafall !

22:27

Underbar inspo pic

 

Sitter o kollar film med Ricky, vi är så trött, bara degat i soffan med kladdkaka o bär o grädde!

Saturday

Efter jobbet blev det en snabb dusch och slängde på mig mina nya slappa jeans och en gammal spets/virkad topp. Nu ska jag förbereda kvällsmaten, nej just de kan ju inte det för jag glömde köpa jäst, förvirrade jag . Var på maxi kom ut med en halvfull påse, hade jag jäst i ? nej haha


Monki


3 fina från monki

Haft en mysig lördagsmorgon , nu blir det snart jobb !


Fredag !

Abbey Lee - via knighttcat.com

 

Har precis fikat o varit en tripp på stan med min vän anna, så mysigt !

vi får se vad kvällen bjuder på , lugn blir den iallafall, jobb hela helgen


Transperanta Solbrillor



Mina nya brillor kommer från H&M


Summerfeelings




Bilder via Weheartit.com
Nu vill man ha lite värme - tack !


Raggmunk

När jag kom hem nu ikväll hade Riky gjort raggmunk , och det är första gången i hela mitt liv jag äter mer än en tugga av det, å njae jag måste medge det är inte min favorit, baconen till är ju dock goda , haha

fashion toast



Fashiontoast för ellegirl japan

Älskar allt med bilden!


Torsdag



Oj redan torsdag, har förinställd detta, just nu är jag ute i regn slasket med diana , vi ska ta en runda på stan och äta sushi såklart, haha !

Ljusa nyheter på H&M




3 fräsha nyinkomna grejer på H&M

Nyckel skåp





Fick med mig detta nyckelskåp från Gekås , en femtio-lapp fick jag ge !


Pastell


Nelly.com



Avnjöt en fantasiskt god grekisksallad på roberts med Malin innan , Nu har jag intagit soffläge !

silverring



Hittade en gammal silverring som jag fick idén till att pryda min snea toffs med ...

Om en timme kommer Mal o hämtar mig , vi ska in till stan o käka !


colorful clutches

Asos.com

God morgon

Oj, slocknade klockan halv 10 igår i soffan, var väldigt trött kan man säga , o känner mig inte lika sjuker idag ! Visst är de skönt när man är utvilad ? Nu blir det lite frukost i soffan !

Inspo



Fina angelica blick !


Tisdag

Bild på söndagens klädsel 

idag har jag fullt upp och mår inte så  bra, hade feber igår kväll . men ingen nu,, så hoppas jag inte blir sjukare på jobbet !

Armband



Just det köpte detta armband från Glitter för ett tagsen , gillar de starkt!

Hemma !



Två trötta tjejer innan imorse på väg till gekås !

Det blev en lång dag och en hel del saker köpt , men inte så mycket faktiskt, mest nödvändiga
grejer till hemmet , jag börjar känna mig krasslig o febrig, verkligen inte bra
har en lång dag framför mig imon ,först körskola och sen heldagsjobb , får inte bli sjuk!


Dagens inspo



Medans jag trängs på Gekås och har kundvagns krig så bjussar jag på lite inspiration

och såklart kommer inspon från Fashiontoast !


Måndag morgon

Pic hillary duff via weheartit.com

Är uppe med tuppen snart hämtar min kära mamma mig vi ska till gekås med äldsta syster !

Söndagens vill ha







Shorts, klänning, topp från topshop , väska från Monki och smyckerna från H&M !



Underbara söndag

Varit ute på en lång promenad här runt omkring, här är så fint , så jag skulle kunna vara ute hela eftermiddagen.men nu kurrar magen min !

Virkat



Bild via My Blomquist

Hur fin är inte denna klänning då ? tänk i sommar till brunbrända ben ? OH !

Helsingborg





Jag är somsagt återkommen från vår lilla tripp till Helsingborg, där vi hälsade på vår vän john,de bjöd på lite party och utgång , ja råkade ut för en liten olycka , men de gick bra , Var någon/några idioter som kastade flera glasflaskor mot baren, jag fick massviss med glassplitter på min arm , de pissade blod och först fick jag bara en servett ? haha sen fattade dem o jag fick en massa plåster, tur att de gick såpass mildt, kunde ju slutat med att ja fått allt i ansiktet/ ögonen!


Rosa



Köpte detta rosa läppstift nyligen , en stor favorit !


Pumps



Nelly har verkligen bra priser på skor , just nu dessa pumps 299 kr stycket !


Nu åker vi ..

Kl 17 går tåget här från Halmstad till helsinborg , nu jädrar . Kvällen kommer bli kanon !
Åker hem i mon förmiddag igen , så hörs då !

knee high






Tröja: Bik bok
Shorts: H&M
Knästrumpor : gamla


Fredag !



Abbey lee , stockholmstreetstyle

Känns som bara ett par timmar sen ja skrev sist att de var fredag, haha . Okej kanske inte men
veckorna går läskigt fort alltså , ja fredag igen helt enkelt . Nu blir de frukost !

I min trapp



Har haft fullt upp hela dagen, nu är de skönt o sitta i soffan , kanske få se om ja ha lite glass i frysen mums , de hade varit gott . Ska packa med, Imon blir det Helsingborg ju !

PINK



http://nyheter24.se/nextinfashion/hilda/

Hur fin är inte Hildas rosa dröm ? En sådan rosa klänning i sommar skulle jag verkligen vilja ha !


Torsdag

bild weheartit.com

Blev inringd till jobbet precis, blev väldigt stressigt ska va där om 25 min, hej!


Runaway



När Ricky kom hem från jobbet, veckohandlade vi , sen åt vi pannkakor med grädde o sylt , mums ! Han är o tränar fotbolls tjejerna , så jag sitter med musik ur högtalarna och tv, n i bakrunden !


Andra mars

Spets/virkad väst H&M
Topp- H&M
Leggins : Lindex
Läppstift: lumune

Haft en sushi lunch med Diana , mums, nu är de körkortsplugg som gäller!

Columbine




Columbine.freshnet.se

Någon sådan där draperad kjol hade gärna fått hänga i min garderob !

Färgklickar

Bild via weheartit.com

 

Sådana hära färgglada klänningar/ byxklänningar vill jag springa runt i sommar !

 


twinsen

Fina tvillingarna

Är iväg med mamma ,ska hälsa på mormor , hörs senare


Jeansväst




Väst från Monki 250 kr, vet att jag har köpförbud- men hur fin är den inte ?! Jag älskar den

Tisdag





Jag har börjat min Tisdag som alltid , med 90210


RSS 2.0